• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Dell a lansat o noua gama de laptopuri Latitude si Precision

Dell a lansat o noua gama de laptopuri Latitude si Precision

Ca urmare a colaborarii stranse cu aproape 4000 de specialisti IT si utilizatori finali, Dell a lansat o gama de laptopuri Latitude si Precision complet noua, de la cel mai usor laptop ultraportabil Dell pana la cele mai performante statii de lucru Dell.

Noile sisteme Latitude promit sa asigure o durata de operare exceptionala si sa ofere un design uimitor, fiind disponibile in cinci variante cromatice optionale.

"Incepand cu 1995, am livrat in intreaga lume mai multe laptopuri pentru afaceri decat oricare alta companie", a declarat Michael Dell, presedinte si CEO, Dell.

"Experienta dobandita, precum si cele peste 5 milioane de dialoguri zilnice cu utilizatorii ne ofera o cunoastere aprofundata a cerintelor celor care lucreaza in mediul mobil (nomazi digitali). Astfel Dell lanseaza astazi produse inovatoare din punct de vedere al productivitatii, portabilitatii si designului. Noile sisteme Latitude sunt cu adevarat unice".
   
Ultra-portable (Ultra-portabil) - Dell Latitude E4200 este un laptop de 12.1" care are o greutate de pornire de 1,0 kg, fiind cel mai usor laptop comercial de la Dell. Sistemul Latitude E4300 de 13.3" are o greutate de pornire de 1,54 kg.

Mainstream (Standard) - Dell Latitude E6400 si E6500, cu monitoare de 14.1", respectiv 15.4 ", vor sa inlocuiasca cu succes sistemele desktop, fiint destinate utilizatorilor care isi doresc performanta sporita.

Essential (Esential) - Dell Latitude E5400, un notebook de 14.1" si Dell E5500, cu un monitor de 15.4", dispun de functii necesare utilizarii cotidiene.

Semi-Rugged - Latitude E6400 ATG este un laptop semi-rugged de 14.1" care respecta standardele Military 810F privind cantitatea de praf, nivelul de vibratii si gradul de umiditate.

Desk-Based (Conectare la sisteme docking). Acestea ofera suport pentru porturi suplimentare, pana la sistemele docking complete, asigurand utilizarea in diverse moduri, care dispun de volum redus si sistem eficient de gestionare a cablurilor. Utilizatorii au posibilitatea de a detasa laptopul in timpul functionarii.

In premiera, Dell ofera sisteme Latitude in diverse variante cromatice. Sistemele Latitude E4200, E4300, E6400 si E6500 vor fi disponibile in variante cromatice precum: negru granit, albastru azur, rosu regal si roz cuart (doar E4200). Dell E5400 si E5500 sunt disponibile in varianta cromatica negru mat.

"Noile laptopuri Dell Latitude si statiile de lucru mobile Dell Precision sunt rezultatul celui mai semnificativ efort de dezvoltare a produselor din istoria companiei Dell", a declarat Jeff Clarke, senior vice president, Dell Product Group. "Am investit peste 1 milion de ore de lucru, iar noua gama de produse este cu adevarat unica si ofera fiabilitate completa si functii optimizate pentru securitate, gestionare si productivitate".


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//