• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Miele Romania: prima masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open

Miele Romania: prima masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open

Miele, compania numărul unu în productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează, în premieră pentru piata din România, masina de spălat vase cu tehnologia patentată Knock2Open. Modelul face parte din generatia G 6000 si este unic pe piata de profil datorită sistemului revolutionar, bazat pe semnale acustice, de deschidere a usii fără mâner, prin lovirea usoară si succesivă a acesteia. 

 

Patentul Knock2Open a fost obtinut de Miele atât în Europa (EP2428153B1), cât si în Statele Unite ale Americii (US 8,758,524 B2), iar sistemul se bazează pe un senzor cu 3 axe, capabil să identifice perfect sursa sunetului. 

 

„Cu un design minimalist, noua masină de spălat vase din generatia G 6000, integrată perfect în mobilierul de bucătărie datorită dotării cu tehnologia patentată Knock2Open, este acum disponibilă în România în cadrul Miele Showroom si la partenerii din tară”, declară Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

 

Cu tehnologia Knock2Open, este suficient ca utilizatorul să lovească usor si succesiv usa masinii pentru o glisare partială pe mecanismul de deschidere, usa putând fi apoi deschisă cu lejeritate. Mai mult, sistemul poate diferentia între lovirea propriu-zisă a usii si alte sunete produse în interiorul camerei, acesta fiind proiectat astfel încât să elimine orice posibilitate de deschidere accidentală a masinii de spălat vase. 

 

Designul practic al masinii de spălat vase din generatia G 6000 permite integrarea acesteia în orice spatiu de gătit modern, iar lipsa unui mâner al usii asigură faptul că exteriorul va rămâne întotdeauna curat, fără amprente inestetice. 

 

Afisajul exterior clasic este îmbunătătit de Miele cu un display de tip Time Control, disponibil pentru modele selectate, si permite utilizatorului să monitorizeze statusul ciclului de spălare dintr-o singură privire, cu ajutorul a 4 LED-uri de culoare albă. Acestea se aprind succesiv, în functie de timpul rămas până la terminarea programului, moment în care functia AutoOpen va deschide automat usa masinii de spălat vase.

 

Mai mult, interfata de lucru a masinilor de spălat vase din generatia G 6000 este de tipul ”touch on metal”, butoanele si display-ul fiind integrate pe latura metalică superioară a usii, fără a fi vizibile în momentul în care usa este închisă. 

 

Noul model include în continuare functiile inovatoare apreciate de clientii Miele, precum raftul 3D pentru tacâmuri, BrilliantLight, ComfortClose si designul Comfort basket. Optional, toate modelele pot fi echipate cu un cos suplimentar pentru tacâmuri, ce permite spălarea simultană a unei cantităti mai mari de astfel de obiecte. 

Masinile de spălat vase din generatia G 6000 fac parte din clasele energetice A+++ sau A++, ce garantează o eficientă energetică sporită, iar economia de apă utilizată este maximizată datorită pompei controlate electronic, ce reduce consumul până la 6,5 litri pentru programul Automatic. 

 

Prin lansarea noii generatii de masini de spălat vase G 6000, Miele îsi consolidează portofoliul de electrocasnice încorporabile din această serie. Gratie designului elegant, acestea se integrează perfect în orice bucătărie modernă.

 

Knock2open este noul sistem patentat Miele ce permite deschiderea usii prin lovirea usoară si succesivă a acesteia, fără a mai exista astfel nevoia de a trage de un mâner. Knock2open va întredeschide silentios usa si va permite utilizatorului să o manevreze apoi cu usurintă.

 

Optiunea TimeControl permite utilizatorului să monitorizeze statusul ciclului de spălare dintr-o singură privire, cu ajutorul a 4 LED-uri de culoare albă. Acestea se aprind succesiv, în functie de timpul rămas până la terminarea programului.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//