• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

OTP Bank Romania a finalizat procesul de achizitie integrala a Millennium Bank Romania

OTP Bank Romania a finalizat procesul de achizitie integrala a Millennium Bank Romania

OTP Bank România, membră a OTP Group, anunţă finalizarea achiziţiei în procent de 100% a acţiunilor Millennium Bank România, în urma tranzacţiei în valoare de 39 milioane de euro.

 

Astfel, Millennium Bank România, fostă membră a Banco Comercial Português, face acum parte din OTP Group în România. Ca urmare a achiziţiei, cota de piaţă a OTP Bank România va ajunge la aproximativ 2%, iar banca rezultată în urma fuziunii va urca pe locul 13 în clasamentul băncilor prezente în România. 

 

„Achiziţia Millennium Bank România este un moment cheie în istoria OTP Bank România, care ne apropie tot mai mult de obiectivul nostru strategic pe termen mediu, acela de a ne clasa printre primele 10 bănci din România. Cred cu tărie că achiziţia Millennium Bank România reprezintă un pas înainte în evoluţia noastră, care ne consolidează prezenţa pe piaţa locală şi poziţia de furnizor solid şi stabil de servicii financiare universale”, a declarat László Diósi, CEO, OTP Bank România.

 

Millennium Bank România are aproximativ 80 de mii de clienţi. Reţeaua sa cuprinde 56 de unităţi şi 58 de ATM-uri, cu o concentrare ridicată în Bucureşti. Ca urmare a achiziţiei, OTP Bank România va avea aproximativ 400 de mii de clienţi şi o reţea de 140 de sucursale şi 180 de ATM-uri. 

 

“Obiectivul nostru strategic este de a ne extinde cota de piaţă în ţările în care suntem prezenţi. România a fost întotdeauna o piaţă importantă pentru noi. De la intrarea noastră pe piaţa locală, în urmă cu peste zece ani, am crescut organic. Această achiziţie se încadrează foarte bine în strategia noastră de creştere şi ne consolidează poziţia pe piaţa locală, drept unul dintre cel mai stabile grupuri financiare din regiune, cu o capitalizare foarte solidă şi o lichiditate remarcabilă”, a declarat László Wolf, Deputy CEO al OTP Bank.

 

Odată cu finalizarea achiziţiei, OTP Bank România va demara un proces firesc de integrare. Echipa băncii va continua să furnizeze soluţii simple şi eficiente clienţilor persoane fizice şi juridice ai ambelor bănci. OTP Bank România urmăreşte să asigure o tranziţie lină pentru clienţii Millennium Bank România. Procesul de integrare ar putea să fie finalizat în decurs de 1 an.

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înţelege nevoile clienţilor săi.

 

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

 

Millennium bcp este cea mai mare bancă portugheză cotată la bursă. Cu un brand puternic şi peste 2,3 milioane de clienţi la nivel naţional, Millennium bcp are o cotă de piaţă de aproximativ 20% pe piaţa din Portugalia, atât pe segmentul de creditare, cât şi pe cel de economisire. 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//