• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

ASUS prezinta ZenFone 2: noul smartphone etalon este subtire, ergonomic si inspira lux

ASUS prezinta ZenFone 2: noul smartphone etalon este subtire, ergonomic si inspira lux

ASUS a prezentat ZenFone 2 (ZE551ML), noul smartphone etalon din noua seria ZenFone. Cu un design ergonomic, complet nou, un ecran IPS Full HD de 5.5 inci, camere PixelMaster 13MP/5MP, procesor Intel Atom 64 biți la 2.3GHz, 4GB memorie RAM și conectivitate 4G/LTE, ZenFone 2 oferă performanțe deosebite în orice context. Construit pe succesul modelului ASUS ZenFone, ce a înregistrat vânzări de 1.500.000 de unități pe lună în cel de-al patrulea trimestru din 2014 și a atras recenzii entuziaste deopotrivă din partea jurnaliștilor și utilizatorilor, mult-anticipatul ASUS ZenFone 2 oferă în premieră multe funcții evoluate, incluzând o nouă versiune ASUS ZenUI - prima interfață din lume ce se poate personaliza în mod complet - și software-ul de securitate Trend Micro pentru o navigare web sigură.

 

Luxos, ultra-subțire, ergonomic

 

ASUS ZenFone 2 are un design complet nou, care integrează elementele emblematice ASUS ce definesc spiritul Zen, cu finisaje metalice și detalii concentrice distinctive. ZenFone 2 introduce elemente rafinate precum carcasa curbată ce se îngustează la margini la numai 3.9mm inspirând eleganță. Această curbură oferă un confort excepțional, o prindere sigură și un control intuitiv și convenabil. Controlul este îmbunătățit mai departe prin tastele pentru volum montate în partea din spate, ideale pentru degetul arătător al utilizatorului.

 

ZenFone 2 are un ecran IPS Full HD de 5.5 inci incredibil de clar, cu o densitate de 403ppi și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, redând clipuri și fotografii cât mai naturale. Tehnologia ASUS TruVivid îmbunătățește mai mult performanța ecranului prin luminozitatea crescută și culorile vibrante. Ecranul are o ramă îngustă de 3.3mm oferind modelului ZenFone 2 un procent ecran-suprafață frontală de 72% pentru a maximiza experiența vizuală. Aceasta este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3 pentru rezistență superioară la șocuri și amprente. Un strat de acoperire anti-amprentă reduce frecarea cu 30%, generând o atingere netedă ce inspiră lux. 

 

ZenFone 2 este disponibil în 5 culori unice, care împreună cu interfața configurabilă ASUS ZenUI creează un smartphone ce este cu adevărat personal, atât la exterior cât și în interior. Portofoliul de culori ZenFone 2 include: negru osmiu, auriu, gri glacier, roșu glamor și alb ceramic. Husele Special Transfusion și Illusion oferă utilizatorilor mai multe combinații pentru a se potrivi stilului lor unic. 

 

Camera PixelMaster: Vezi ceea ce alții nu pot vedea 

 

ASUS ZenFone 2 integrează o cameră PixelMaster de 13MP cu o diafragmă largă f/2.0 pentru a captura fotografii uimitoare, la rezoluție înaltă, cu zero latență. Modul Low Light activează tehnologia de contopire a pixelilor pentru a realiza fotografii cu 400% mai luminoase pe timp de noapte, fără a fi necesar un bliț. Atunci când este preferat blițul, ZenFone 2 apelează la Real Tone pentru a asigura nuanțe mai calde pentru piele și culori mai precise. Camera de pe ZenFone 2 are, de asemenea, mod Backlight (HDR) ce permite utilizatorilor să realizeze fotografii cu expunere uniformă și culori vii în scenele în care subiectul este poziționat între sursa de lumină și aparat, cum ar fi portretele la apusul soarelui. Utilizând tehnologia de îmbunătățire a pixelilor pentru creșterea contrastului cu până la 400%, modul Backlight (HDR) garantează că subiecții ies în evidență în mod clar și nu au umbre. Pentru aceia care urmăresc reglajele fine ale camerei cum ar fi ISO, viteza de declanșare și multe altele, modul manual oferă o experiență asemănătoare cu cea DSLR direct pe smartphone.

 

 ZenFone 2 este, de asemenea, echipat cu o cameră frontală de 5MP cu o deschidere largă de 85 de grade, perfect proiectată pentru realizarea fotografiilor "selfie" cu înfrumusețarea imaginii în timp real. Cei care doresc o fotografie alături de prieteni sau una care să includă mai mult din peisaj, pot apela la modul panoramic ZenUI Selfie Panorama cu un unghi de captură de până la 140 de grade. 

 

Performanță pentru prezent și pentru viitor

 

ASUS ZenFone 2 este motorizat de procesorul Intel Atom Z3580 64-bit la 2.3GHz și integrează 4GB memorie RAM pentru a oferi performanțe în jocuri de 71 ori mai mari față de predecesorul său. Un timp de răspuns al suprafeței tactile de 60ms asigură intrări fără latențe în timp ce OpenGL 3 oferă performanță incredibilă în gaming. ZenFone 2 încorporează conectivitate 4G/LTE cu viteze rapide transfer de până la 150Mbit/s plus Wi-Fi 802.11ac, asigurând streaming video fluid și o experiență mobilă completă. Capacitatea Dual-SIM cu tehnologie Dual Active face din ZenFone 2 modelul perfect pentru călătorii și pentru business, permițând utilizatorilor să dețină două linii de telefon active pe dispozitivul lor pentru a păstra legăturile în orice loc. 

 

 Utilizatorii vor petrece mai puțin timp așteptând și mai mult timp bucurându-se de terminalul lor datorită bateriei mari de 3000mAh ce oferă energie pentru o perioadă lungă după o singură încărcare. Tehnologia de încărcare rapidă a bateriei permite atingerea unui nivel de 60% după numai 39 de minute. 

 

Experiența ZenUI - mai simplă, mai inteligentă și mai personală

 

Libertate, conectivitate și exprimare – sunt cuvintele care formează fundația interfeței mobile ASUS ZenUI. Acești trei piloni au inspirat schimbările evolutive ale interfeței ZenUI pentru ZenFone 2. Cea mai recentă versiune oferă o experiență mai simplă și mai inteligentă, cu un format nou ce utilizează spații albe pentru un design aerisit, plasând informațiile în față, în zona centrală pentru o interacțiune simplă. ZenFone 2 este primul smartphone din lume ce oferă tuturor abilitatea de a-l personaliza complet pentru a se potrivi stilului personal și preferințelor de utilizare, incluzând lansarea aplicațiilor, temele, corpul caracterelor, icoanele și multe altele. 

 

 ZenUI are multe funcții noi incluzând: ZenMotion, SnapView, securitate Trend Micro și ZenUI Instant Updates - ce asigură securitate și intimitate, oferind o experiență perfectă.

 

•ZenMotion este o colecție de gesturi tactile intuitive, fiecare oferind un nou mod de interacțiune cu ZenUI, permițând accesul simplu și rapid la funcțiile accesate frecvent cum ar fi modul One Hand sau Do It Later. 

 

• SnapView este o funcție de securitate ce asigură confidențialitate pentru aplicații, fotografii și fișiere. SnapView permite utilizatorilor să-și păstreze separat informațiile personale și pe cele de business 

 

• Trend Micro este integrat cu browserul ZenUI petnru securitate web totală. 

 

• ZenUI Instant Updates este o nouă metodă pentru a păstra aplicațiile ZenUI la zi. Cu ZenUI Instant Updates, dezvoltatorii aplicațiilor ASUS pot face imediat update-uri, evitând întârzierile ce apar între lansarea aplicațiilor, asigurând totodată cea mai bună experiență de lucru pentru utilizatorii de ZenFone 2.

 

 "Pasiunea ce a condus la designul ZenFone este dorința noastră continuă de face luxul accesibil tuturor”, declară Președintele ASUS Jonney Shih. “Pentru a transforma această ambiție într-un smartphone, am pus în valoare o vastă expertiză inginerească și experiența noastră cu popularul ZenFone. Acest dispozitiv este incredibilul ZenFone 2 - luxul de care se poate bucura toată lumea."


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//