• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Reparam sau cumparam o masina noua de spalat?

Reparam sau cumparam o masina noua de spalat?

Asa-zisul cunoscator al serviciilor de reparatii masini spalat, ce ne taxeaza dupa bunul plac, il gasim aproape pe toate gardurile. Anunturile din acest domeniu le putem intalni in traditionala carte de telefoane (Pagini Aurii), precum si in mediul online, unde posibilitatile sunt si mai numeroase. Insa specialistul cu experienta, care ne va pune sa platim la adevarata sa valoare serviciul prestat, a devenit o raritate. 

 

Un expert in reparatii masini de spalat ori alte aparate de folosinta casnica ne va intari convingerea ca pana si un electrocasnic de fabricatie nu tocmai recenta poate fi reparat. Iar costurile nu sunt deloc ”piperate” si rezultatele dureaza, fara sa fie nevoie sa apelam la asistenta tot la doua luni.

 

Chiar se poate.

 

Argumente pro reparatii masini spalat sau alte electrocasnice

 

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa descoperim ca aparatele electrocasnice ne-au lasat tocmai cand aveam mai mare nevoie de ele. Si fara sa ne mai intrebam daca pot sau nu sa fie reparate, ne-am grabit in primul magazin specializat pentru a cumpara un nou frigider, un nou aparat de cafea sau o noua masina de spalat.

 

Alegerile facute, si nici macar nu este vina noastra personala, adeseori se bazeaza pe ”curentul” dictat de societatea in care traim. Mentalitatea consumistica a timpurilor prezente, pentru ca despre ea este vorba, pare ca ne impinge de la spate sa aruncam mereu obiectele aparent stricate, in favoarea unor noi achizitii.

 

De regula facem aceste alegeri in pripeala si nu din ipostaza omului intelept, care cumpatat fiind, se straduieste sa economiseasca si nu sa risipeasca. Nu ne gandim ca aparatura pe care o avem acasa poate fi reparata, iar stricaciunile nu sunt intotdeauna atat de grave cum par sa fie la prima vedere.

 

Uzura morala programata, o realitate

 

Nu este tocmai simplu sa luam o decizie obiectiva in ce priveste intrebarea daca este convenabil sa reparam un bun deja stricat. Din pacate, la un moment dat, pana si cele mai performante masini de spalat se strica. Pentru ca intr-un business nu este deloc productiv ca bunurile fabricate sa dureze o vesnicie.

 

Niciunui producator nu-i convine sa creeze aparatura perfecta cu o durata de viata nelimitata, tocmai pentru ca nu este deloc profitabil. In caz contrar, fie ar continua sa vanda suprasaturand piata, fie productia ar fi blocata din cauza vanzarilor limitate si chiar in scadere.

 

In prezent, produsele fabricate sunt astfel studiate si concepute incat sa nu aiba o durata de viata prea indelungata. Cu fiecare achizitie descoperim ca indiferent de bunul cumparat, acesta pare ca este programat sa se strice mai repede sau mai tarziu, tocmai pentru a fi inlocuit cu unul nou.

 

Cand ne convine sa apelam la un specialist in reparatii masini spalat?

 

Aparte intentia producatorilor de a construi doar bunuri de folosinta temporara, erorile de fabricatie si defectiunile pot fi de cele mai multe ori corectate. Decizia de a repara sau nu electrodomesticul depinde de diversi factori. Inainte de a solicita serviciile unei persoane fizice autorizate sau a unei firme specializate in service reparatii masini de spalat trebuie sa tinem cont de cateva variabile:

 

Varsta electrodomesticului;

 

Clasa energetica;

 

Defectiunea propriu-zisa;

 

Starea fizica a bunului respectiv;

 

”Anomaliile” de fabricatie.

 

Daca masina de spalat se afla inca in garantie, este mai convenabil sa o reparam decat sa ne gandim la o noua achizitie. Insa in cazul unui produs cu o vechime mai mare, optiunile pe care le avem la dispozitie trebuie bine evaluate.

 

Totul depinde de fapt de costurile serviciilor de reparatii masini spalat, ceva mai consistente in cazul unei defectiuni majore sau daca avem de-a face cu un ansamblu de defectiuni. Dar pentru a evita sa fim inselati, este bine sa ne orientam catre un expert in reparatii masini spalat cu o anumita reputatie si tinand cont de recomandarile prietenilor sau a utilizatorilor ce obisnuiesc sa intre pe diverse forumuri.

 

Iar un bun profesionist, specialist in reparatii masini spalat, daca este intr-adevar priceput, ne va confirma cele prezentate anterior, iar avantajul acestor recomandari il vom resimti acolo unde ne doare cel mai tare: la buzunar.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//