• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Carrefour - hipermarket in centrul comercial ParkLake din Bucuresti, din 2016

Carrefour - hipermarket in centrul comercial ParkLake din Bucuresti, din 2016

ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development în Sectorul 3 al Bucurestiului, tocmai a semnat cu Grupul Carrefour România un contract privind vânzarea si operarea zonei de hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului. 

 

Având în vedere că ParkLake se va deschide în 2016, Carrefour îsi demonstrează angajamentul si încrederea în succesul proiectului pentru care lucrările de constructie au demarat încă din luna ianuarie a acestui an.  

 

În prezent, închirierea spatiilor din ParkLake avansează în ritm rapid, acestea înregistrând un grad de ocupare de aproximativ 65% din suprafata totală închiriabilă. 

 

Fernando Guedes de Oliveira, CEO, Sonae Sierra, a declarat următoarele: „Contractul semnat cu Carrefour subliniază calitatea ofertei centrului comercial ParkLake. Ne bucură foarte tare că un operator profesionist si recunoscut la nivel international va detine si va opera un spatiu cheie precum hipermarketul. Ne-am bucurat de succes în realizarea portofoliului de chiriasi ai centrului comercial si, în curând, vom anunta si alte realizări în această directie, toate o dovadă în plus a faptului că acest proiect de dezvoltare este unul de referintă pentru piata românească de retail”.  

 

David Sharkey, CEO Caelum Development, a remarcat: „Acest contract este parte a unei serii de negocieri cu mai multi chiriasi cheie, prin care urmărim crearea unui portofoliu unic de magazine. Participarea Carrefour la acest proiect ne bucură si reprezintă, totodată, o garantie a calitătii înalte a operatorului de hipermarket. Lucrările de constructie avansează, suntem aproape de finalizarea săpăturilor si peste câteva săptămâni vor începe lucrările la fundatie – tinta noastră este să deschidem centrul comercial în 2016 si, cu un partener nou atât de puternic în proiect, transmitem tuturor un semnal pozitiv despre intentia noastră.”

 

Anca Damour, Director Divizia Property Carrefour România, a adăugat: „Suntem încântati să fim parte a acestui proiect care va întări prezenta Carrefour în zona de est a Bucurestiului. Carrefour îsi continuă astfel expansiunea pe toate formatele si îsi reafirmă încrederea în potentialul de crestere a pietei din România. Suntem siguri că ParkLake va fi un proiect de succes”. 

 

ParkLake reprezintă o investitie de 180 milioane de euro care va fi inaugurată în anul 2016. Centrul comercial va oferi magazine de retail de înaltă calitate pe o suprafată de 70.000 m2 spatiu total închiriabil, cu aproximativ 200 de magazine si  2.600 de locuri în parcarea subterană. Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul si un mix aparte de facilităti sportive si de petrecere a timpului liber, beneficiind de vecinătatea cu Parcul Alexandru Ioan Cuza.

 

Sonae Sierra este specialistul international în centre comerciale, pasionat să creeze experiente inovative de cumpărare. Compania detine 47 de centre comerciale, cu o valoare de piată de peste 5.6 miliarde de euro si este prezentă în 14 tări, de pe 4 continente: Portugalia, Algeria, Azerbaijan, Brazilia, China, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia, Spania si Turcia. Sonae Sierra administrează si/sau închiriază 83 de centre comerciale si o suprafată totală închiriabilă de 2.6 milioane m2, care găzduiesc un număr de circa 8.300 de chiriasi. În 2013, Sonae Sierra a primit peste 406 de milioane de vizite în centrele comerciale pe care le administrează. În prezent, Sonae Sierra are 6 proiecte în curs de dezvoltare, dintre care 3 sunt pentru terte companii, si alte 4 noi proiecte în plan.

 

Caelum Development este o companie specializată în investitii si dezvoltare imobiliară, detinută de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experientă pe piata europeană de Real Estate. Având sediul central în Varsovia, Grupul Caelum are un portofoliu extins de 36 de proiecte în Europa si include 21 de centre de retail cu o suprafată brută de 200 000 m2. Cu o echipă dinamică si dedicată de specialisti în imobilare, focusată pe combinarea experientei locale de piată cu cele mai înalte standarde profesionale, Caelum se bucură de o pozitie solidă pe o piată în permanentă schimbare.

 

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile. 

 

În România, Grupul Carrefour detine 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri 'Carrefour', 81 supermarketuri 'Market', 47 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//