• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

BCR va modifica dobanzile la contul de economii Maxicont

BCR va modifica dobanzile la contul de economii Maxicont

Banca Comerciala Romana (BCR) va modifica dobanzile la contul de economii Maxicont, in sensul majorarii lor in cazul economisirii in lei si euro si reducerea dobanzii in cazul economisirii in USD.

BCR majoreaza ratele de dobanda practicate pentru resursele atrase de la persoane fizice prin intermediul contului de economii Maxicont, in lei si euro, cu un procent situat intre 1,00% - 1,55% in cazul Maxicont in lei respectiv intre 0,25% - 0,40% in cazul Maxicont in euro, precum si diminuarea ratelor de dobanda practicate pentru Maxicont in USD cu un procent situat intre 0,25% - 0,4%.

In cazul contului de economii Maxicont, in lei, BCR ofera pentru sume de pana la 10.000 lei, exclusiv, o dobanda de 8,00% pe an ; pentru sume cuprinse intre 10.000 - 50.000 lei, exclusiv – 8,25% pe an ; pentru sume cuprinse intre 50.000 - 100.000 lei, exclusiv - 8,50% pe an iar pentru sume ce depasesc 100.000 - 8,75% pe an.

Pentru contul de economii Maxicont, in euro, banca ofera pentru sume de pana la 10.000 euro, exclusiv, o dobanda de 3,75% pe an ; pentru sume cuprinse intre 10.000 - 25.000 euro, exclusiv - 3,90% pe an iar pentru sume ce depasesc 25.000 euro – 4,00% pe an.

BCR ofera in cazul contului de economii  Maxicont, in USD, pentru sume de pana la 10.000 USD, exclusiv, o dobanda de 2,00% pe an ; pentru sume cuprinse intre 10.000 - 25.000 USD, exclusiv – 2,15% pe an iar iar pentru sume ce depasesc 25.000 USD - 2,25% pe an.

Oferta de economisire a BCR include si alte produse financiare, cu randament potential mai ridicat, pe perioade mai mari, clientii avand posibilitatea de a realiza plasamente in: unitati de fond, fondul pe pensii, depozite structurate, obligatiuni, titluri de stat etc.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 17,5 miliarde de euro.

Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 597 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 52 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 1.600 de bancomate si  peste 14.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//