• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

www.baniipenet.ro - programul Banii pe Net de la Visa, in sprijinul comertului online

www.baniipenet.ro - programul Banii pe Net de la Visa, in sprijinul comertului online

Visa Europe, împreună cu băncile membre din România şi organizaţia non-profit Junior Achievement Romania, derulează în perioada 2014 - 2017 programul naţional Banii pe Net, care îşi propune să fie un ghid complet de educaţie şi promovare a comerțului electronic, accesibil pentru toţi consumatorii online. 

Scopul programului este de a familiariza consumatorii cu serviciile financiare şi instrumentele disponibile în mediul online, contribuind astfel la creşterea nivelului de încredere în plățile electronice.

 

Programul Banii pe Net îşi propune să ofere cursanţilor, în cadrul unor traininguri, informații utile despre plăţile online, instrumente de comparare a ofertelor, drepturile consumatorilor online şi siguranţa cumpărăturilor pe internet, prin intermediul a 8 capitole: Utilizarea internetului în România, Circuitul banilor pe net, Compararea ofertelor, Carduri Bancare și serviciul 3D Secure, Securitatea plăților online, Drepturile cumpărătorilor online, Internet/Online Banking și Plata taxelor. 

 

Pentru a face informațiile cât mai atractive şi uşor de reţinut, trainingul utilizează o serie de reprezentări grafice și conţinut audiovizual. De asemenea, o serie de concepte despre comerţul electronic / plăţi online sunt transmise într-un mod interactiv prin intermediul a 20 de montaje cu o durată medie de 3 minute. Clipurile au fost realizate de echipa Pro TV şi realizatorul TV George Buhnici și sunt disponibile atât pe pagina www.baniipenet.ro, cât și în cadrul unei secțiuni speciale a paginii ȘtirileProTV.ro. 

 

„Românii petrec mult timp pe internet, fapt ce reflectă atât creşterea constantă a numărului de cumpărători online, cât şi intrarea a tot mai mulţi comercianţi în mediul online. Visa a avut numeroase iniţiative de-a lungul anilor cu scopul de a informa asupra avantajelor comerţului online şi de a promova plata cu cardul. Programul Banii pe Net este cea mai amplă iniţiativă de acest gen şi ne bucurăm să avem alături de noi parteneri atât de importanţi. Este nevoie de o implicare atât din partea sectorului public, cât şi a celui privat pentru a educa şi informa publicul larg asupra avantajelor plăţilor electronice.”, a declarat Cătălin Creţu, Subregional Manager România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe.

 

Printre obiectivele programului se numără instruirea a peste 50.000 de persoane până la sfârşitul acestui an şi a 500.000 de români până la finalul anului 2017 cu privire la beneficiile comerțului electronic și drepturile consumatorilor online.

 

Programul Banii pe Net se adresează tuturor utilizatorilor de internet din România şi se derulează atât prin traininguri offline, susţinute în şcoli şi licee de profesori asociaţi Junior Achievement România și de voluntari din cadrul băncilor membre Visa Europe, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, cât şi prin traininguri online1. Trainingul online include trei componente: testul inițial, trainingul propriu-zis și testul final. Cele două teste, în format grilă, au rolul de a evalua cunoștințele participanților înainte şi după training. Trainingul online este disponibil la adresa www.baniipenet.ro sau www.facebook.com/Baniipenet. 

 

În parteneriat cu programul Biblionet, trainingurile Banii pe Net se derulează în bibliotecile publice din mediul urban şi din cel rural. 

 

Toți participanții la training primesc diplome de participare personalizate, iar persoanele care finalizează trainingul online au şansa de a câştiga premii atractive. Astfel, cei care răspund corect la întrebările de la testul final până la 30 septembrie 2014 pot câștiga vouchere pentru cumpărături online în valoare de maxim 200 de lei, precum şi trei telefoane Samsung Galaxy S5 oferite prin tragere la sorţi. Detalii despre regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.baniipenet.ro. 

 

Programul Banii pe Net este susţinut de companii din domeniul tehnologiei şi industria plăţilor, precum PayU, Google, eMAG şi Samsung.  

 

Banii pe Net este primul program de educație care prezintă pe larg informații despre comerţul electronic și este implementat la nivel naţional.

 

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată deţinută şi operată de băncile membre şi alţi furnizori de servicii de plăţi din 37 de ţări din Europa. 

 

Visa Europe utilizează cele mai noi tehnologii pentru a crea servicii şi infrastructură care să permită milioanelor de consumatori, companii şi guverne din Europa să facă plăţi electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comercianţilor şi stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri şi comercianţi.

 

Visa Europe operează un model de afaceri cu volum mare şi costuri reduse care oferă servicii membrilor săi. Surplusul obţinut este reinvestit în afacere şi folosit la îmbunătăţirea capitalului şi rezervelor.

 

În Europa, există 500 milioane de carduri Visa şi 1 € din fiecare 6,5 € cheltuiţi este pe un card Visa. În anul financiar încheiat în septembrie 2013, sumele totale cheltuite pe carduri Visa au însumat 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS au crescut cu 8,5%, la 1.400 miliarde de euro. Cheltuielile online efectuate cu carduri Visa au continuat să crească (+20% faţă de anul anterior) şi s-au situat la 240 miliarde de euro.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//