• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Miele - 100 de milioane de euro investiti in noua generatie de masini de spalat inteligente

Miele - 100 de milioane de euro investiti in noua generatie de masini de spalat inteligente

Miele, compania numărul unu în productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piata din România gamele de masini de spălat W1 si uscătoare de rufe T1. Modelele prezentate în cadrul târgului international de tehnologie IFA Berlin –  2013 se remarcă prin eleganta designului, o interfată pentru utilizator mai performantă si noi tehnologii de curatare. 

 

Investitia Miele în cercetare si dezvoltare pentru lansarea noilor electrocasnice premium a fost de aproximativ 100 de milioane de euro si s-a derulat pe parcursul a 5 ani. Investitia a implicat si deschiderea unei noi unităti de productie si reproiectarea tuturor celor 1.600 de componente ale unei masini de spălat. 

 

„Cele 15 modelele de masini de spălat W1 si uscătoare de rufe T1 sunt deja disponibile pentru consumatorii români si pot fi cumpărate fie direct din showroom-ul Miele situat în clădirea City Gate din Bucuresti, fie de la partenerii Miele din întreaga tară,” declară Loredana Butnaru, Sales Manager Miele România.

 

Interfata noii game de masini de spălat W1 dispune de un ecran TFT de înaltă rezolutie, iar selectia programelor si functiilor poate fi făcută cu ajutorul discurilor de rotire sau a butoanelor.

 

Dintre acestea, ProgramManager permite adăugarea de optiuni personalizate fiecărui program pentru maximum de flexibilitate. Acesta vine îmbunătătit cu cinci optiuni: Intensive asigură cele mai bune rezultate pentru hainele foarte murdare, Eco este indicată pentru utilizatorii care îsi doresc un consum redus de energie, cu Extra gentle este redusă actiunea mecanică exercitată asupra hainelor, în timp ce optiunea Extra quiet diminuează emisiile de sunet, iar ultima, dar nu cea din urmă, AllergoWash asigură o igienă sporită prin cresterea temperaturii de spălare si garantează eliminarea completă a reziduurilor de detergent.

 

O altă caracteristică specifică noii gamei este Mixed items (Încărcare mixtă), un program ce permite spălarea tesăturilor mixte într-un singur ciclu, cu rezultate excelente.

„Misiunea Miele a fost de a crea o nouă gamă de electrocasnice premium având caracteristicile specifice brandului, care să fie, în acelasi timp, foarte elegante, eficiente si usor de utilizat", declară Loredana Butnaru.

 

 

Functia inovativă PowerWash asigură o mai bună îmbibare cu apă a hainelor, sporind performanta de spălare cu cel putin 10%, potrivit unui studiu independent realizat de „WfK Applied Laundry Research Institute Krefeld”, Germania. Acest lucru este posibil datorită sistemului sofisticat de recirculare a apei de spălare.

 

Pentru cei care au nevoie rapidă de haine curate, programul QuickPowerWash oferă spălarea completă a unei cuve cu o capacitate de până la 5 kilograme în mai putin de o oră. 

 

Sistemul inteligent TwinDos garantează o economie de detergent de până la 30%

 

După ce, în 2010, Miele a introdus în premieră mondială AutoDos, primul sistem de dozare automată a detergentilor, compania adăugă acum un nou capitol acestei povesti de succes.

 

TwinDos, primul sistem inteligent de dozare automată a detergentilor lichizi si balsamului în două etape, garantează o economie de detergent cu până la 30% si oferă rezultate excelente în   curătare pentru rufe de orice culoare. Acest sistem este integrat în partea inferioară a masinii de spălat si oferă spatiu pentru două recipiente, fiecare cu o capacitate de câte 1,5 litri.

 

Prima etapă presupune utilizarea unui detergent de bază (Miele UltraPhase 1) pentru îndepărtarea petelor precum cele de grăsime. În a doua etapă, este dozat un agent booster de sporire a efectului detergentului (Miele UltraPhase 2), ideal pentru petele dificile, cum ar fi cele de vin rosu si cafea. Ambii detergenti sunt dozati individual, la momentul oportun, pentru cele mai bune rezultate, indiferent de programul de spălare folosit.

 

Compania Miele este cunoscută pentru sistemele de dozare automată a detergentilor si este singurul brand de electrocasnice care si-a dezvoltat propriile produse de îngrijire, în strânsă colaborare cu cei mai importanti producători de detergenti. Fiind dezvoltate special pentru electrocasnicele Miele, gamele de produse de îngrijire, precum detergentii si balsamul de rufe, garantează cele mai bune rezultate.

 

Tehnologia simplifică utilizarea detergentilor speciali 

 

Utilizatorii de masini de spălat din gama W1 Miele beneficiază, de asemenea, de tehnologia CapDosing, care simplifică utilizarea detergentilor speciali. Pentru că uneori anumite tesături sau articole vestimentare necesită un tratament aparte, Miele a dezvoltat în exclusivitate un sistem inteligent de dozare a agentilor speciali în capsule practice, care pot fi folosite în toate masinile de spălat rufe din noua generatie W1. 

 

Capsulele CapDosing oferă o gamă de detergenti speciali care nu sunt utilizati în mod frecvent, ideali pentru situatii precum curătarea echipamentelor cu membrane respirabile destinate activitătilor în aer liber si trekking-ului. De asemenea, balsamul de rufe si agentul booster de sporire a efectului detergentului pot fi dozate separat, portionat, sub formă de capsule.

 

Noua functie SteamFinish este principalul diferentiator al uscătoarelor de rufe T1 

 

Miele lansează si noua gamă de uscătoare de rufe T1. Principalul diferentiator al acesteia este noua functie SteamFinish, cu ajutorul căreia întretinerea hainelor devine impecabilă si rapidă: aburii si aerul cald netezesc articolele vestimentare încă din uscător. Această caracteristică este utilă persoanelor care vor să economisească din timpul pentru călcat si vine în completarea gamei de masini de spălat Miele. 

 

În noile uscătoare Miele, hainele capătă nu doar o textură plăcută, ci si un parfum agreabil. Astfel, tehnologia FragranceDos, care a revolutionat procesul de uscare al hainelor, este îmbunătătită, oferindu-i utilizatorului control absolut asupra nivelului de parfumare. În plus, Miele anuntă si lărgirea gamei de flacoane de parfum pentru uscătoare cu două noi arome: Orient si Rose, pe lângă cele trei binecunoscute Aqua, Nature si Cocoon.

 

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întretinere a rufelor; masini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întretinere a rufelor si masini de spălat vase pentru uz profesional, dar si aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale si de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL si-a deschis portile si în România, una dintre principalele tări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//