• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Novensys - 10 ani de implementari de solutii Microsoft Dynamics la peste 200 de clienti

Novensys - 10 ani de implementari de solutii Microsoft Dynamics la peste 200 de clienti

Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de software din piata românească IT&C, împlineste 10 ani de cand este partener Microsoft si realizeaza cu succes proiecte de implementare a solutiilor din suita Microsoft Dynamics. În cei 10 ani, echipa de dezvoltare Novensys a crescut, ajungând la peste 200 de implementări de solutii business Microsoft Dynamics atât ERP (Enterprise Resource Planning – Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV) cât si CRM (Customer Relationship Management – Microsoft Dynamics CRM).

 

Datorită expertizei acumulate, Novensys a semnat deja 20 de contracte noi în ultimele 12 luni, printre care mentionam Adeplast, Băneasa Business & Technology Park, Dorobanti 239, Euro Vial Lighting, Final Distribution, Kruk Romania, Metav, NEI Guard, Queisser Pharma, Wellkept Imobiliare, Depaco, DAAS, Alpha Rocas, Altex, Infomed Fluids, JCR - Christof Group, Cargus, Böhler Uddeholm România, Doamnei Imobiliare, Dynamic Parcel Distribution.

 

“Vreau să multumesc echipei Novensys pentru eforturile depuse în acesti 10 ani, eforturi ce au condus la performante impresionante. Realizările noastre sunt recunoscute de Microsoft prin certificările si premiile acordate an dupa an.

 

De asemenea, le multumesc clientilor pentru încrederea acordată si oportunitatea de a participa la proiecte complexe care au inclus o varietate de particularităti în industriile în care îsi desfăsoara activitatea (retail, productie, distributie, servicii profesionale, utilităti, servicii financiare).” a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.

 

Novensys derulează un parteneriat de succes cu Microsoft încă din 2004, compania aflându-se pe primul loc în topul ultimelor 4 editii ale clasamentelor partenerilor Microsoft Dynamics ERP.

 

Suntem de mai bine de 15 ani alături de afaceri românesti si regionale, cu solutii informatice care răspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adresează unor arii mari din industrie, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistică, Productie, Servicii Profesionale, Automotive, Telecom, Pharma si Utilităti.

 

În acest timp am dezvoltat parteneriate de încredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP si răspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international precum: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O’Neil.

 

În România, inspiratia Microsoft este să fie liderul în tehnologie si partenerul de încredere pentru viitorul României. Directiile strategice de impact local ale Microsoft sunt "Agenda Digitală pentru România", "Competitivitatea Mediului de Afaceri" si "Crearea de Oportunităti pentru Tineri".

 

Anuntată în iulie 2013, noua strategie a companiei la nivel mondial va fi centrată pe crearea unei familii de device-uri si servicii pentru utilizatori individuali si pentru organizatii, de care vor beneficia oamenii de pe întreaga planetă – acasă, la serviciu sau în miscare, în activitătile pe care le pretuiesc cel mai mult.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//