• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Zappa Club & Lounge - investitie de un milion de euro in AFI Palace Ploiesti

Zappa Club & Lounge - investitie de un milion de euro in AFI Palace Ploiesti

“Zappa Club & Lounge” a fost inaugurat oficial în cadrul mall-ului AFI Palace Ploiesti, aducând în oras un concept nou si unic de distractie. Ploiestenii vor găsi în “Zappa Club & Lounge” locul perfect pentru a petrece timpul cu prietenii si familiile lor si pentru a se bucura de o experientă completă, având la dispozitie numeroase optiuni de divertisment.

 

“Zappa Club & Lounge” completează conceptul de divertisment din AFI Palace Ploiesti si stabileste un nou standard pentru cei care iubesc distractia si diversitatea.

 

„Dezvoltarea  proiectului ‚Zappa Club & Lounge’ face parte din planurile noastre de a ne îmbunătăti mereu proiectele si a ne întâmpina clientii cu oferte si atractii unice. Centrul oferă, pentru prima dată în Ploiesti, alături de Cinema City, o solutie completă de divertisment care acoperă toate nevoile de distractie ale clientilor nostri. Vom continua investitiile, astfel încât să punem la dispozitie cel mai bun mix de modă si divertisment”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

 

"Zappa este un concept nou si inovator în Ploiesti si cred că va avea capacitatea de a atrage persoane si din orasele apropiate. Făcând parte dintr-un concept complex de divertisment, alături de Cinema City, acest loc va readuce plăcerea pentru distractie si iesit în oras. De când am deschis mall-ul, ne-am dat seama că atât tinerii, cât si adultii din Ploiesti, nu au la dispozitie prea multe variante pentru a se distra în oras. De cele mai multe ori, acestia sunt nevoiti să plece în Bucuresti. Acum noi le vom oferi motive pentru a rămâne aici si a se bucura de aceeasi atmosferă pe care o caută în capitală”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager, AFI Palace Shopping Malls Division.

 

Cu peste 1.500 de mp si o capacitate de 500 de persoane, “Zappa Club & Lounge” oferă multe variante pentru petrecerea timpului liber, precum un restaurant, bar, bowling, biliard, snooker, darts, jocuri electronice, o zonă dedicată pentru concerte live, un club, stand-up comedy si karaoke. De asemenea, „Zappa Club & Lounge” va acoperi si o zonă VIP unde clientii se vor putea bucura de intimitate si de servicii personalizate.

 

Investitia acestui proiect s-a ridicat la peste 1 milion de euro si a fost finalizată în mai putin de două luni. Zappa îsi va surprinde clientii în fiecare săptămână cu spectacole de muzică live, cei mai buni artisti din România, stand-up comedy si petreceri tematice.

 

Cu un design modern si atractiv, clubul este localizat la etajul 1 al centrului comercial AFI Palace Ploiesti, vis-a-vis de cinematograful Cinema City.

 

AFI Palace Ploiesti detine peste 100 de branduri renumite national si international, primul patinoar acoperit si cele mai mari piste de skateboard din judetul Prahova. În AFI Palace Ploiesti, clientii au la dispozitie magazinele Koton, H&M, Reserved, Musette, TIMEOUT, Collins, Nike, Parfois Aldo, Salamander, Lee Cooper, Why Denis, Il Passo, Jolidon, Promod, Sarrierri, Bigotti, Motivi, Jack & Jones, BSB, Braiconf, Massini, Kenvelo, Cropp Town, CCC, House, Intersport, Flanco, EMAG, Smyk, Carpisa, Suvari, Douglas, Sabon, Carturesti, DM, Animax, Kitchen Shop, Cora hypermarket si multe altele. Zona de restaurante oferă o gamă largă de optiuni internationale, inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, bucătăria italiană prin Pizza Dominium si Pizza Bonita, mâncarea vietnameză prin Thang Long, restaurantul libanez Al Wady. 

 

În ceea ce priveste partea de divertisment si petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploiesti pune la dispozitia vizitatorilor o  gamă largă de variante: un patinoar interior de 500 mp functional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joacă pentru copii în interiorul mallului, piste de skateboard, un cinematograf Cinema City cu peste 1200 de locuri si 6 sali digitale performante, Cinema XD (cinema virtual 6D), o zonă cu console Play Station si o selectie variată de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiază de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate în parcarea subterană.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//