• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Un proiect realizat cu produse Ytong, desemnat Cladirea Energetica a Anului 2013 in Germania

Un proiect realizat cu produse Ytong, desemnat Cladirea Energetica a Anului 2013 in Germania

Casa M1 EnergyPlus a fost desemnată cea mai avansată constructie energetică din Germania, în cadrul competitiei Energy Award 2013. Xella, cel mai mare producător mondial de materiale de constructii si sisteme termoizolatoare, a fost principalul furnizor de produse si unul din initiatorii acestui proiect, alături de compania de constructii Elbe-Haus. Proiectul a fost finantat de Ministerul Federal de Transport, Constructii si Dezvoltare Urbană din Germania, în cadrul programului “Case Energy-Plus”.

 

În prezent în Germania sunt testate alte 30 de proiecte de case care să producă mai multă energie decât consumă, toate acestea fiind finantate de stat. 

 

Proiectul M1 Energy-Plus realizat cu blocuri de zidărie Ytong este primul proiect de acest tip din categoria casă unifamilială, cu o suprafată de 130 mp la sol. Casa are două etaje si este construita pe un teren de 900 mp fiind proiectată pentru o familie cu 4 persoane. Anterior, în cadrul acestui program, statul german a finantat proiecte de locuinte colective, tip bloc sau proiecte mai mici realizate cu alte tipuri de materiale. M1 este prima casă din program construită cu acest tip de blocuri de zidărie. 

 

“Ne dorim ca fiecare constructor să-si permită să realizeze case de acest tip într-o perioadă foarte scurtă de timp”, declară Dieter Stricker, Team Project Manager.

 

“În România Xella a furnizat blocuri de zidărie Ytong pentru prima casă pasivă concepută si dezvoltată în mediul academic românesc”, a declarat Marius Dragne. „Vom continua să sustinem si să investim într-o serie de proiecte care vizează independenta energetică a clădirilor si utilizarea de surse de energie regenerabilă. Suntem o companie de origine germană, tara care a investit cel mai mult în realizarea de  clădiri verzi si programe de sustinere a consumului de energie din surse neconventionale. Este o directie strategică pentru grupul Xella si sperăm să devină o temă principală si pe piata locală, având în vedere interesul consumatorilor si necesitatea de a reduce consumul de energie si implicit costul de locuire”, adaugă Marius Dragne. 

 

Xella a dezvoltat un institut de cercetare-dezvoltare în productia de beton celular autoclavizat, situat lângă Berlin. O echipă formată din aproximativ 40 de cercetători lucrează la identificarea celor mai bune solutii de zidărie, inclusiv reducerea consumului de resurse si cresterea performantei energetice a materialelor. Toate produsele Ytong fabricate în România respectă retetele si standardele de calitate impuse de centrul de cercetare Xella, acestea fiind testate si evaluate periodic în cadrul institutului.

 

Gama de zidărie termoizolantă Ytong A+ este creată special pentru atingerea celor mai înalte performante energetice. Blocul de zidarie Ytong A+ este cea mai avansată solutie de zidărie prezentă pe piata din România, din prisma performantelor termice superioare, fiind disponibil în grosimi cuprinse între 30 si 50 de centimetri. 

 

La o grosime a blocurilor de zidărie de 40 cm coeficientul de rezistentă termică pe zid obtinut (R) este mai mult decât dublu fată de valoarea minimă cerută de normativele din România. Gama de produse Ytong A+ permite realizarea zidurilor exterioare monostrat, eliminând necesitatea aplicării aditionale a unui strat de material izolator pe fatadă. Solutiile create de Xella sunt naturale si ecologice, fiind ideale în realizarea unor clădiri bioclimatice, realizate doar din materiale naturale si care să atingă paramtri tehnici superiori.

 

Xella este cel mai important producător mondial de materiale de constructii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vânzare ?n 30 de tări. In România, Xella a inaugurat în anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidărie tip BCA din Europa de Est, în urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR.  Cu focus pe inovatie continuă si calitate în constructii, Xella produce si comercializează in Romania zidărie premium din BCA sub marca Ytong, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//