• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Baroque Books & Arts controleaza activitatea cu Entersoft Expert

Baroque Books & Arts controleaza activitatea cu Entersoft Expert

Baroque Books & Arts, una dintre cele mai inovatoare edituri romanesti, a ales Entersoft Expert pentru gestiunea completa a activitatii si cresterea controlului managerial. Cu Entersoft Expert, Baroque Books are acces la functionalitati specifice activitatii de editura: gestiune stocuri pe titluri si gen literar, monitorizare plati drepturi de autor si taxe de timbru, corelare comenzi in librarii versus vanzari etc. Astfel, Entersoft Expert va permite un control ferm asupra activitatii prin acces la rapoarte manageriale detaliate precum si consolidarea si expedierea datelor financiar-contabile catre un serviciu externalizat. 

 

„Am gasit in piata de carte referinte bune care ne-au directionat catre Enterosoft. Intr-o prima etapa, solutia Entersoft Expert a parut prea complexa pentru dimensiunea companiei noastre, insa ulterior am inţeles beneficiile pe termen lung, mai ales ca activitatea noastra are nevoie de sustinere pentru cresterea viitoare”, afirma Dana Moroiu, director editorial al Editurii Baroque Books & Arts.

 

Fondata in 2012 ca un proiect antreprenorial, Baroque Books & Arts a iesit din segmentul productiei de masa si se adreseaza unui public capabil sa inteleaga cartea ca arta. Activitatea a crescut constant ajungand la un rulaj de peste 25 de titluri pe an. De asemenea, reţeaua de distributie a crescut constant, iar echipa Baroque Books & Arts cocheteaza cu ideea impachetarii activitatii de editura cu alte servicii complementare. Pentru Baroque Books & Arts,  Entersoft Expert va deveni unul dintre elementele de crestere, in urmatorii ani.

 

„Mi-a placut atat spiritul antreprenorial cat si entuziasmul echipei Baroque Books. Isi cunosc foarte bine activitatea si piata, ceea ce a dus la o definire foarte practica a cerintelor proiectului. Astfel proiectul a fost finalizat rapid, iar Baroque Books & Arts incepe sa inregistreze imbunatatiri vizibile ale activitatii”, afirma Simona Andrei, Major Accounts Manager, Entersoft Romania.

Entersoft este singurul furnizor local de ERP cu solutii specializate pentru piata de carte. In mod curent, Entersoft Business Suite si Entersoft Expert sunt folosite in cele mai relevante edituri si retaileri de carte din Romania: Grupul Corint, Editura Litera, Editura Diana, elefant.ro.

 

Compania Entersoft Romania, furnizor de solutii software de business pentru companii mici si mijlocii, dar si pentru departamente ale marilor corporatii, a fost fondata in anul 2008 si este subsidiara a companiei Entersoft S.A. cu sediul in Grecia. Misiunea Entersoft Romania, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovatie tehnologica prin intermediul unor solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence) si Mobile SFA (Sales Force Automation).

 

Certificata Microsoft Gold Partner, Entersoft asigura clientilor sai solutii software localizate, dezvoltate pe baza celor mai noi inovatii ale tehnologiei Microsoft .NET. Toate produsele companiei sunt adaptate pentru a oferi beneficii de business substantiale clientilor din diverse industrii care doresc sa eficientizeze si sa optimizeze intreaga activitate a companiei, pornind de la back-office, pana la contabilitate, finante, cashflow management, procesarea comenzilor, gestionarea achizitiilor si productiei, automatizarea fortei de vanzari mobile si multe altele.

 

Printre clientii Entersoft Romania se numara JTI Romania, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution si CaliVita.

 

Entersoft S.A., cotata pe piata financiara secundara de la Atena, mai este prezenta in Bulgaria, Cipru, Serbia si Arabia Saudita. Alte informatii referitoare la Entersoft Romania sunt disponibile pe Entersoft.ro dar si pe paginile companiei de pe LinkedIn, Facebook si Twitter.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//