• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

SoftOne Romania a implementat solutia Soft1 ERP in cadrul Neon Lighting

SoftOne Romania a implementat solutia Soft1 ERP in cadrul Neon Lighting

SoftOne România, furnizorul solutiei software de business recunoscută la nivel international Soft1 ERP, anuntă împreună cu partenerul său din Cluj-Napoca, ERP Concept Solutions, un nou proiect de anvergură: implementarea sistemului de planificare a resurselor în cadrul companiei Neon Lighting, important distribuitor de produse electrice în România. 

 

Soft1 ERP a fost implementat de către ERP Concept Solutions în varianta “on-premise” (pe serverul clientului), în aproximativ patru luni de la semnarea contractului, generând astfel un randament al investitiei (ROI) rapid. Solutia a reusit în scurt timp să determine optimizarea proceselor operationale, cresterea eficientei prin centralizarea informatiilor si îmbunătătirea productivitătii. În plus, utilizatorii au acces oricând la datele de interes în anumite momente cheie, având posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afisare, export si tipărire în formatul dorit. 

 

Neon Lighting are o bogată experientă pe piata locală, obiectivul său fiind să ofere produse electrice de înaltă calitate si ecologice, la preturi rezonabile. Compania a fost înfiintată în 1991 si este specializată în comertul cu produse electrice, tablouri electrice, lucrări în instalatii electrice si sisteme de iluminat.

 

“Pentru a te putea mentine în topul preferintelor clientilor, trebuie să răspunzi prompt, cu servicii de cea mai bună calitate si să fii capabil să oferi cel mai bun raport calitate-pret. Suntem foarte competitivi pe piata românească si ne-am dorit să integrăm în compania noastră o solutie performantă, care să ne ajute să optimizăm procesele interne si de vânzare. Din acest motiv am optat pentru Soft1 ERP de la SoftOne, care în scurt timp de la implementare a demonstrat că ne poate ajuta foarte mult să ne eficientizăm activitatea. În plus, timpul redus alocat implementării demonstrează profesionalismul echipei ERP Concept Solutions din Cluj”, a declarat Camelia Nicoară, Director Logistică, Neon Lighting.

 

Beneficiind de experientă vastă pe piata locală, ERP Concept Solutions a reusit în scurt timp să  propună solutii bazate pe platforma SoftOne unor companii din varii industrii, atât la nivel local, cât si national.

 

„SoftOne promovează un model de business aparte, printr-o retea de parteneri la nivel national, ceea ce înseamnă că putem asigura o prezentă mai eficientă pe plan local, oriunde în tară, garantând în acelasi timp o implementare optimă prin intermediul partenerilor nostri autorizati. Acest lucru ne conferă un avantaj semnificativ pe piata locală, deoarece reusim să reducem semnificativ timpul de implementare a unei solutii ERP pe serverul clientului, de la sase-sapte luni cât este media în România, la aproximativ trei-patru luni pentru un proiect relativ complex”, a declarat Liviu Buligan, Director Executiv, SoftOne România.

 

SoftOne România a intrat pe piata locală având o vastă experientă la nivel regional, precum si solutii inovatoare, dinamice si care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pietei locale.  Soft1 ERP este singura solutie de pe piata locală care functionează identic atât pe serverul clientului, cât si în Cloud, si care poate fi personalizată 100%.

 

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia si o sucursală în Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner. 

 

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

 

Printre clientii actuali ai SoftOne se numără:  Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Neon Lighting, Cosmos Mobile, Uniunea Natională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//