• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Clever Taxi atrage un nou investitor: grupul Neogen

Clever Taxi atrage un nou investitor: grupul Neogen

Clever Taxi, singura aplicatie de comandă taxi de tip agregator din România, anuntă atragerea unei noi runde de finantare, ajungând să fie astfel evaluată la o sumă cu sapte cifre în euro. Compania va folosi noua investitie pentru a-si continua extinderea.

 

Clever Taxi, fondată de tinerii antreprenori Mihai Rotaru (CEO) si Alexandru Dumitru (CTO) alături de investitorul Andrei Pitis, are începând din luna mai 2014 un nou investitor. Astfel, în urma celei de-a doua runde de finantare, grupul de companii Neogen se alătura si el proiectului Clever Taxi. Grupul Neogen detine site-uri de recrutare si platforme e-commerce în Europa Centrală si de Est precum: BestJobs, Zumzi, Kolektiva , Vivre, CeeVee. 

 

Călin Fusu, CEO Neogen: "Neogen se axează pe 'mobile marketplaces', solutii care ne simplifică viata cu ajutorul telefonului mobil. Sperăm să putem contribui la extinderea regională a business-ului Clever Taxi". După securizarea noii finantări, Clever Taxi plănuieste expansiunea pe noi piete si dezvoltarea produsului cu scopul de a răspunde cât mai bine necesitătilor si cerintelor consumatorilor. Odată cu noua investitie, urmează o nouă etapă în dezvoltarea aplicatiei si o extindere în mai multe tări. 

 

Mihai Rotaru, CEO CleverTaxi: "Suntem bucurosi că aplicatia CleverTaxi a reusit să schimbe atât de multe în comportamentul utilizatorului de taxi în cele 18 luni de la lansare. Cu ajutorul acestei investitii vom duce mai departe platforma si vom realiza o extindere în mai multe tări."

 

Impact major în piata taximetriei Clever Taxi a revolutionat piata taximetriei din România, după ce, în octombrie 2012, a lansat aplicatia cu acelasi nume. Aplicatia Clever Taxi a contribuit semnificativ la îmbunătătirea experientei consumatorilor de taxi, reusind să îmbunătătească relatia dintre clienti si furnizorii de servicii de taxi prin oferirea unor servicii de calitate ce pot fi monitorizate în timp real.

 

Companiile de taxi au îmbrătisat noua tehnologie în marile orase din Romania si au înteles pe deplin beneficiile platformei Clever Taxi: optimizarea proceselor în dispecerat, cresterea numărului comenzilor, monitorizarea în timp real a flotelor si cresterea calitătii serviciilor oferite clientilor.

 

Consumatorii au descoperit cât de simplu este să găsească un taxi liber pe loc, iar printr-un singur click să lanseze comanda către toate companiile de taxi preferate. Răspunsul din partea celei mai apropiate masini vine în doar câteva secunde, iar odată confirmată comanda, utilizatorul îsi poate urmări taxiul în timp real pe hartă pe măsură ce acesta se îndreaptă spre el.

 

Din luna mai 2013 sistemul de comanda taxi Clever Taxi este disponibil si în aeroportul International Henri Coandă din Otopeni prin info-chioscurile cu afisaj digital de tip touchscreen, sistemul fiind considerat cel mai modern si sigur mod de a comanda taxi. Aplicatia Clever Taxi este compatibilă cu toate sistemele de operare mobile: iOS, Android, Windows Phone, Blackberry OS6, OS7, OS10 si este sustinută încă de la început de operatorul Orange România cu scopul de a aduce beneficii consumatorilor finali.

 

De curând, Clever Taxi a depăsit pragul de 5 milioane de comenzi procesate prin intermediul aplicatiei, fiind disponibilă în 8 orase importante din România: Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Sibiu, Târgu Mures, Ploiesti si Galati.

 

Clever Taxi este o aplicatie gratuită de comandă taxi pentru telefoanele mobile de tip smartphone si a fost lansată de compania Clever Tech în data de 4 octombrie 2012. Misiunea companiei este de a inova si de a îmbunătăti constant calitatea produselor si serviciilor oferite precum si generarea unei experiente cât mai plăcute tuturor utilizatorilor. Clever Taxi este lider de piată cu cele mai multe firme de taxi partenere si cu cele mai multe comenzi procesate prin intermediul aplicatiei, respectiv peste 5 milioane. Aplicatia este disponibilă gratuit pentru toate sistemele de operare si este prezentă în 8 mari orase din România. 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//