• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Oferta Orange pentru serviciile de internet la viteze 4G

Oferta Orange pentru serviciile de internet la viteze 4G

Orange România a lansat reteaua 4G în peste 1000 de localităti din tară si se adresează clientilor din zonele acoperite 4G cu o ofertă dedicată pentru serviciile de internet. Astfel, în acord cu investitiile făcute pentru a oferi cel mai înalt standard de calitate a serviciilor de voce prin HD Voice, Orange le oferă clientilor săi si servicii de internet de cea mai bună calitate.

 

După ce în urmă cu o săptămână anunta includerea traficului de internet 3G+, cu viteze medii reale începând de la 6,5 Mbps, în toate abonamentele sale, Orange lansează optiuni noi, care le oferă clientilor trafic de internet suplimentar si viteze medii reale mărite, de până la 60 Mbps. Cu abonamentul Panteră, clientii au acces la internet 4G cu viteze medii reale de 30 Mbps si pot folosi acelasi trafic inclus în abonament în tară, pe un al doilea dispozitiv (tabletă sau modem), si în roaming (în tările din zona 1), fără o taxă suplimentară. Din această vară, ei vor putea naviga pe internet la viteze 4G chiar si când vor călători în alte tări.

 

Clientii cu telefoane compatibile au posibilitatea să testeze gratuit serviciul de internet la viteze 4G timp de 3 luni.

 

Utilizatorii serviciilor de internet mobil pe laptop sau tabletă au trafic de internet din abundentă si acces la viteze medii reale de download de 60 Mbps, începând cu abonamentul Colibri 16.

 

Si clientii Orange PrePay au trafic de internet inclus în toate optiunile. În plus, sunt singurii utilizatori de cartele pre-plătite din România care au acces la servicii de internet 4G.

 

Orange oferă un portofoliu bogat de smartphone-uri 4G, cu 21 de modele, precum Nokia Lumia 625, cel mai accesibil smartphone 4G, sau Samsung Galaxy Core 4G, cu preturi pornind de la 0 euro, împreună cu abonamentele Panteră. Mai mult, cei care doresc să-si schimbe smartphone-ul 3G cu unul 4G primesc o reducere suplimentară de până la 50 de euro prin programul Buy - Back.

 

Clientilor cu abonament Panteră, Orange le oferă posibilitatea să opteze pentru o tabletă la pret subventionat la semnarea contractului, în locul unui smartphone. De exemplu, acestia pot achizitiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G la pretul de 149 euro împreună cu abonamentul Panteră 31 pe o perioadă de 2 ani.

 

Cei care accesează internetul de pe laptop pot alege cel mai rapid modem Wi-Fi, Air Net 4G E5776, disponibil la 49 de euro împreună cu abonamentul Colibri 16 pe 2 ani.

 

Pe lângă acoperire, pentru a accesa internetul 4G clientii au nevoie de o cartelă SIM 4G, pe care o pot obtine gratuit în magazin, de un dispozitiv 4G si de un abonament sau o optiune dedicată. În Orange shop, cei care au nevoie de asistentă pentru familiarizarea cu functiile dispozitivelor lor 4G, pentru setări sau pentru conectarea modemului sau routerului 4G la laptop pot fi asistati de către un Orange Expert.

 

Clientii din Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara sunt invitati la Orange shop să testeze serviciile de internet 4G+, care oferă viteze teoretice de până la 300 Mbps pentru download. Serviciul va fi disponibil comercial imediat ce pe piată vor fi lansate dispozitive compatibile cu această tehnologie.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//