• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

UPC Business - in premiera, certificatul digital calificat este disponibil companiilor sub forma de abonament

UPC Business - in premiera, certificatul digital calificat este disponibil companiilor sub forma de abonament

Piata locală era estimată în 2012 la aproximativ 250.000 de certificate digitale calificate, iar potentialul de dezvoltare pe acest segment este evident, în contextul evolutiei legislatiei – reteta electronică, arhivarea electronică – si al gradului din ce în ce mai mare de utilizare a documentelor electronice. UPC Business vine în sprijinul companiilor si antreprenorilor si anuntă lansarea serviciului de semnare electronică a documentelor (cu ajutorul certificatului digital calificat), Business SecureSign.

 

Potrivit unui studiu realizat în octombrie de UPC România împreună cu Roland Berger, aproximativ 90% din companiile mici si mijlocii au depus formulare online în ultimul an, peste 70% au plătit online taxe si impozite si peste 70% au transmis date statistice. Tot aceste activităti sunt indicate de către companii ca fiind cele mai mari consumatoare de timp în relatia cu autoritătile. Internetul si instrumentele online ajută companiile să îsi diminueze efortul administrativ si generează totodată efecte pozitive, precum stimularea conformitătii plătilor. 

 

UPC Business vine în sprijinul clientlor săi oferind serviciul de semnare electronică a documentelor disponibil, în premieră în România, sub formă de abonament lunar. Serviciul se adresează în principal companiilor mici si mijlocii. Utilizarea semnăturii digitale ajută companiile să economisească timp, contribuie la eficientizarea proceselor si protejează datele, asigurând securitatea tranzactiilor. Potrivit studiului UPC, în fiecare an, angajatii unei companii petrec, în medie, 216 ore pentru plata taxelor.

 

“Prioritatea pentru UPC Business este de a veni în ajutorul clientilor cu solutii excelente - produse de calitate si servicii oferite de profesionisti. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru clienti, ceea ce se traduce întotdeauna în solutii telecom care îi ajută să fie mai eficienti, să comunice mai rapid, mai sigur, astfel încât să poată avea succes într-un mediu economic extrem de competitiv”, declară Tiberius Popa, Director UPC Business.

 

Optiunea pe care UPC Business o oferă clientilor săi include un kit pentru semnătura electronică alcătuit dintr-un certificat digital calificat, un dispozitiv criptografic (de tip token USB)  si o aplicatie software pentru semnarea electronică a documentelor. 

 

Un alt avantaj oferit de serviciul Business SecureSign este faptul că intrarea în posesia certificatului digital calificat se va face în cel mai rapid mod, fără drumuri inutile la notar, bancă sau altă institutie. Curierul soseste la adresa precizată în vederea verificării identitătii persoanei si livrării kit-ului, iar pretul unui abonament lunar este de 4 euro.

 

Dincolo de caracterul obligatoriu al semnăturii electronice în relatia cu anumite autorităti, acest instrument contribuie la un grad sporit de sigurantă în ceea ce priveste integritatea si autenticitatea documentelor. În prezent, în România, semnătura electronică este folosită la depunerea online a declaratiilor sau transmiterea rapoartelor către 8 autorităti publice, fiind utilizată si pentru autentificarea în sisteme informatice private sau semnarea mesajelor transmise prin e-mail. 

 

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locală, este lider în domeniul inovatiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit si analogică), Internet în bandă largă si telefonie în aproximativ 200 de orase. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.160.300 de clienti la universul digital si le oferă experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a celui mai rapid Internet prin cablu, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.  

 

Liberty Global este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu, cu operatiuni în 14 tări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală si le oferim posibilitatea de a descoperi si experimenta posibilităti nelimitate. Serviciile noastre de televiziune, Internet în bandă largă si telefonie sunt furnizate prin intermediul unor retele de generatie următoare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 24,5 de milioane de clienti. La 30 septembrie 2013, acestia aveau 47,8 de milioane de abonamente. 

 

UPC România, prin divizia sa dedicata solutiilor de comunicatii pentru companii - UPC Business - poate asigura cea mai eficienta solutie pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare viteza, în mai multe localitati din tara sau în mai multe sedii din acelasi oras. Prin intermediul infrastructurii permanent îmbunatatite, compania poate dezvolta retele virtuale private, sisteme intranet si extranet, retele de telefonie privata, videoconferinte, video monitorizare. UPC Business adaugă mereu în portofoliu produse si servicii de care mediul de afaceri are nevoie, printre cele mai recente numărându-se: cablarea structurată, audioconferinta, semnătura digitală. 

 

Divizia UPC Business este prezenta în 12 tari din Europa: Olanda, Austria, Belgia, Irlanda, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Ungaria, Elvetia si Germania. La nivel national, reteaua de fibra optica si cablu CATV acopera 114 dintre cele mai importante orase din România, incluzând: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi. Portofoliul UPC Business acopera toate segmentele de piata, de la companii mici si mijlocii pâna la companii nationale si multinationale. Solutiile de comunicatii se adreseaza si verticalelor specifice de piata, cum ar fi: sectorul bancar, transporturi, distributie si logistica, educatie sau administratie publica.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//