• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

NVC Lighting, cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China - prezent si pe piata din Romania

NVC Lighting, cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China - prezent si pe piata din Romania

Cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, NVC Lighting Technology Corporation, va fi prezent incepand de anul acesta pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim. Compania chineza a incheiat un parteneriat de exclusivitate pentru piata locala cu distribuitorul roman SPIN Com-Exim si estimeaza pentru primul an o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.

“Suntem mandri ca am reusit sa convingem unul din cei mai importanti jucatori la nivel international pe piata produselor de iluminat, sa ne acorde exclusivitate pentru piata din Romania. Ceea ce a contat extrem de mult a fost experienta noastra ca si distribuitor, reteaua de parteneri la nivel national, precum si un plan de business bine pus la punct pentru a oferi companiei posibilitatea de a dezvolta un business solid pe plan local.” a declarat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

Produsele NVC Lighting urmeaza sa fie distribuite la nivel local atat catre partenerii Spin Com-Exim, cat si catre lanturile de retail. Spin Com-Exim intentioneaza sa patrunda si pe piata ansamblurilor imobiliare datorita avantajului asigurat de catre gama diversificata de produse pe care o distribuie.

“Studiile noastre arata ca cererea pentru sursele de iluminat pe LED a avut o crestere constanta  in 2013 pe piata locala. Spin Com-exim vine astfel in intampinarea nevoilor pietei pentru toate segmentele de consumatori, oferindu-le nu doar lampi traditionale, ci si cele pe LED, produse de catre NVC Ligthing.” a completat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

NVC Lighting produce corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care au nevoie de
surse de iluminat industriale, institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte care solicita corpuri si surse de iluminat speciale.

Produsele NVC Ligthing trec printr-un proces de control al calitatii extrem de riguros, comparabil cu cel al altor branduri  premium, populare la nivel global, iar ceea ce le diferentiaza este raportul calitate pret, mult mai avantajos.

Spin Com-Exim are o experienta solida, de peste 20 ani, pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice. Compania este un distribuitor multibrand, certificat ISO si IQ NET, care poate asigura capacitati de livrare extrem de mari datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse. Cifra de afaceri a companiei se ridica la aproximativ 6 milioane de euro, fiind unul din principalii distribuitori prezenti pe piata locala. 

NVC Lighting este cel mai mare producator de corpuri de iluminat din China care detine totodata si cea mai mare cota din piata asiatica, conform datelor Goldman Sachs Group Inc. 

NVC Lighting este o companie chineza fondata in 1998, listata in momentul de fata la Bursa din Hong Kong (2222.HG), cu o cifra de afaceri anuala de aproximativ 1 miliard de euro. Compania se afla intr-o expansiune constanta la nivel mondial, acaparand deja piete precum Australia, India, Turcia sau Africa de Sud. Totodata, compania are o subisidiara si in Marea Britanie, NVC Lighting Ltd, cu o cota importanta de piata, datorita patrunderii pe segmentul retail.

Fabricile detinute de compania chineza insumeaza o suprafata de aproximativ 700.000 metri patrati, iar acestea se afla in mai multe regiuni ale Chinei cum ar fi Huizhou, Ningbo, Chongqing si Shanghai. NVC Lighting are peste 300.000 angajati si o retea de peste 3000 de distribuitori locali.

Produsele NVC Ligthing trec printr-un proces de control al calitatii extreme de riguros, comparabil cu cel impus de catre alte branduri din aceeasi categorie, populare la nivel global.
Catalogul de produse se poate gasi pe www.spincomexim.ro in sectiunea Download.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//