• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox Color J75 a obtinut premiul PRO Award din partea Buyers Laboratory

Xerox Color J75 a obtinut premiul PRO Award din partea Buyers Laboratory

Presa Xerox Color J75 a castigat anul acesta premiul PRO Award pentru usurinta de utilizare, job management si calitatea remarcabila a imaginilor color din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor, Buyers Laboratory (BLI). 

 

„Presa Xerox Color J75, care este usor de operat si asigura o calitate excelenta a imaginii per ansamblu, reprezinta o alegere foarte buna pentru centrele de productie care tiparesc volume mici spre medii”, spune George Mikolay, senior product editor pentru A3/Copier MFPs, BLI. 

 

Echipamentul Xerox J75 prezinta un spectrofotometru standard inclus care permite calibrarea automata a culorii, mentinand aceeasi calitate de imprimare de la prima pana la ultima pagina tiparita, fara a fi nevoie de operatori care sa scaneze documente manual printr-un spectrofotometru extern. Xerox Color J75 asigura linii fine si reproduce foarte clar fonturile, inclusiv cele de dimensiuni foarte mici, oferind culoare la o calitate foarte buna, chiar si atunci cand functioneaza cu setarile initiale. 

 

“Avand o productivitate foarte ridicata atunci cand foloseste media cu o greutate mare si cand trece de la modul de imprimare a scrisorilor la cel pentru coperti/carti, Xerox Color J75 simplifica si automatizeaza operatiunile care solicita, de regula, mult mai multa interventie manuala in cazul echipamentelor competitoare”, afirma George Mikolay. Un exemplu este noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) care automatizeaza registratia fata-verso si alte ajustari privind calitatea imaginilor. “Daca operatorii trebuie sa faca masuratori ale documentelor tiparite si apoi sa introduca manual informatiile, noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) rezolva majoritatea operatiunilor, calculeaza automat profilul pentru diferite tipuri de hartie, greutate si marime, permitand ca inregistrarea profilelor sa se faca individual pentru fiecare operatiune.”

 

"Gratie presei Xerox Color J75, managementul culorii si registratia fata/verso sunt operatiuni care au o acuratete perfecta", spune Brian Segnit, Marketing Manager pentru Xerox’s Graphic Communications Operations. "Productia si mediile de lucru din intreprinderi se bazeaza pe Xerox pentru operatiunile esentiale si solicitante, iar J75 demonstreaza caracteristici similare unei prese mari, ocupand un spatiu redus si fiind accesibila ca pret.” 

 

Presa digitala color Xerox Color J75 poate realiza o gama larga de operatiuni de productie necesare tipografiilor, centrelor de imprimare, agentiilor de creatie si studiourilor foto specializate. Aceasta include instrumente noi, care simplifica modul prin care clientii obtin imagini color de calitate ?i maximizeaza timpul de functionare. Utilizatorii pot sa automatizeze cu usurinta registratia fata/verso si sa ajusteze densitatea pe toata suprafata de imprimare, fara a avea nevoie de un specialist. Echipamentul tipareste aplicatii complexe, pe o gama larga de tipuri de hartie, cu gramaje de pana la 300 gsm si la o viteza de pana la 75 de pagini pe minut. 

 

Mai multe echipamente Color J75 au fost instalate anul trecut de Xerox Romania la sediile companiilor, asigurand rezultate foarte bune in materie de productivitate, calitate a imprimarii si eficienta.

 

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de peste 45 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici si peste 500 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor. 

 

Din 1961, Buyers Laboratory LLC (BLI) este un laborator global independent de testare a echipamentelor de birou. Pe langa publicarea celor mai complete si precise rapoarte de testare din industrie despre echipamentele office de document imaging, compania este si sursa principala pentru testarea extinsa a suporturilor de imprimare si a consumabilelor, dar si pentru baze de date extinse cu specificatii/preturi despre multifunctionale, imprimante, scanere si faxuri. 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//