• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Libra Internet Bank a inaugurat o noua sucursala dedicata companiilor chineze, in Dragonul Rosu

Libra Internet Bank a inaugurat o noua sucursala dedicata companiilor chineze, in Dragonul Rosu

In 23 octombrie 2013, Libra Internet Bank a marcat inaugurarea oficiala a sucursalei Fundeni, localizata in Complexul Dragonul Rosu si dedicata preponderent firmelor cu capital chinez si romano-chinez. De altfel, anul acesta s-au implinit 5 ani de cand Libra Internet Bank furnizeaza servicii bancare pentru comunitatea de afaceri chineza din Romania, inclusiv prin sucursale dedicate.

 

Evenimentul inaugural a fost onorat de prezenta a 35 de intreprinzatori chinezi si romani, alaturi de care s-au aflat reprezentanti ai Casei Romano-Chineze si ai bancii. 

 

In discursul sustinut cu acest prilej, domnul Gabriel Ghelmegeanu, vicepresedinte – Casa ROCHI, a declarat ca organizatia sprijina initiativa Libra Internet Bank, pentru ca are convingerea ca aceasta va contribui intr-un mod concret, prin serviciile financiare si deschiderea de sucursale dedicate, la dezvoltarea comertului bilateral si la atragerea mai multor investitori in Romania din randul companiilor mari din China.

 

Presedintele Libra Internet Bank, Emil Bituleanu a amintit ca intreprinzatorii chinezi si cei romani care au parteneri din China pot opera eficient din sucursala Fundeni, unde sunt asistati de angajati chinezi si romani. Libra Internet Bank lucreaza cu Bank of China ca banca de corespondenta, prin urmare platile si operatiunile de comert international ale clientilor sai pe relatia China sunt mai rapide si mai ieftine. Iar proiectele de investitii, activitatea curenta, dar si operatiunile de comert exterior ale firmelor vor gasi deschidere pentru creditare din partea Libra Internet Bank.

 

In completare, directorul sucursalei Fundeni, Irinel Dumitrascu, a precizat ca Libra Internet Bank a devenit in 2013 membra a Casei Romano-Chineze si isi continua specializarea pe astfel de nise de piata, strategie care ii permite sa isi inteleaga atent si sa isi ajute cel mai bine clientii.

 

Fotografii de la eveniment sunt disponibile pe pagina de facebook www.facebook.com/LibraInternetBank 

 

Companiile cu capital chinez si romano-chinez care au activitati de import-export sau productie in diverse industrii vor efectua in sucursala Libra Internet Bank Fundeni operare cu numerar, plati in lei, plati valutare cu procesare rapida, cele in USD catre China beneficiind de comisioane negociate si timp scurt de decontare prin Bank of China. Vor putea face schimburi valutare in conditii speciale avantajoase, depozite, operatiuni specifice comertului international (scrisori de garantie bancara, acreditive, incasso etc). 

 

Libra Internet Bank acorda acestor companii credite pentru finantarea operatiunilor comerciale si investitii, timpul de raspuns fiind sub 10 zile lucratoare de la depunerea actelor complete pana la decizia bancii.

 

Companiile pot beneficia, daca indeplinesc conditia de rulaj, de Libra Business Account - un cont din care ordona operatiuni uzuale, primind si o dobanda de cont curent superioara, comparabila cu a unui depozit.

 

Pentru serviciul Libra Internet Banking, clientii nu platesc abonament lunar, au comisioane operationale mai mici decat la ghiseu si procesare imediata a principalelor operatiuni, chiar si seara sau in weekend.

 

Sucursala Fundeni poate fi contactata la telefon 0314 052 243, 0374 461 581, fax: 0314 052 241, email fundeni @ librabank.ro , adresa: cladirea MegaShop - Complex Dragonul Rosu, corp central, etaj 1 (str.Dragonul Rosu nr.1-10), sat Fundeni, com.Dobroesti, jud.Ilfov.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//