• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

PowerShot G16 si PowerShot S120 - Canon lanseaza doua noi camere ce ofera un nou nivel al calitatii imaginii si al performantei

PowerShot G16 si PowerShot S120 - Canon lanseaza doua noi camere ce ofera un nou nivel al calitatii imaginii si al performantei

Canon își consolidează mult lăudata serie PowerShot prin introducerea PowerShot G16 şi PowerShot S120 – două noi camere ce demonstrează expertiza Canon fără rival în materie de procesare a imaginii şi de design optic. Concepute pentru a oferi un nou nivel al calităţii imaginii şi a performanţei în gama de compacte Canon, ambele modele oferă viteză şi sensibilitate impresionante.

În centrul ambelor modele se află noul procesor de imagine Canon DIGIC 6 – o platformă puternică care permite capturarea unor imagini unice. Puterea DIGIC 6 permite utilizatorilor mai multă flexibilitate în fotografie şi imagini spectaculoase chiar şi în situaţii neprielnice. Sistemul Canon HS, ce combină procesorul DIGIC 6 cu senzorul CMOS de înaltă sensibilitate de 12,1 megapixeli 1/1.7, oferă imagini cu o gamă dinamică mai mare, mai puţin zgomot de imagine şi un nivel ridicat al detaliilor, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, graţie unui ISO de până la 12800.

Cu viteză şi performanţe îmbunătăţite, ambele camere sunt uşor de folosit şi pot fotografia foarte rapid, cu rafală de aproximativ 9cps. Fotografii beneficiază, de asemenea, de avantajul unei viteze AF îmbunătăţite semnificativ – PowerShot G16 este cu 41% mai rapid decât predecesorul G15, iar PowerShot S120 este cu 50% mai rapid decât predecesorul S110. G15 şi S110 sunt, la rândul lor, semnificativ mai rapide comparativ cu modelele G şi S anterioare lor.

PowerShot G16

PowerShot G16 dispune de un obiectiv Canon superluminos cu f/1.8-2.8, dezvoltat folosind sticlă cu refracţie mare, plus un strat multiplu de material unic creat special pentru anumite lungimi de undă ale luminii, la scară nanometrică. Zoom-ul optic 5x oferă o versatilitate impressionantă, cu o diafragmă f/1.8 la unghiul cel mai larg, de 28mm, şi f/2.8 la focala maximă, de 140mm. Fotografii beneficiază, astfel, de mai multă libertate de de fotografiere în lumină slabă, folosind viteze de declanşare rapide, pentru a surprinde mişcarea chiar şi la zoom optic maxim.

Proiectat cu un stil caracteristic seriei PowerShot G, G16 oferă o gamă de contrale manuale şi operare excelentă pentru o folosire constantă, iar corpul uşor şi robust, din aluminiu, îl transformă într-un complement ideal DSLR-ului. Proiectat pentru a fi folosit rapid, cu o singură mână, camera dispune de Control Dial pe două niveluri, cu buton dedicat filmării, şi cu Font Dial, Rear Dial şi buton pentru rapiditate personalizabile – astfel, e mai simplu şi mai rapid pentru un utilizator să acceseze şi să ajusteze setările camerei în timpul fotografierii, între cadre. Mai mult, G16 este primul aparat din seria PowerShot G care beneficiază de conectivitate wireless.

Seria G de la Canon este, de altfel, preferata fotografilor avansaţi. Un studiu recent, derulat în Canon Professional Network , a relevat că, dintre cei ce folosesc aparatele acestei serii, 83% o fac pentru uz personal, iar 53% le-au folosit şi în scopuri profesionale. Rezultatul scoate în evidenţă încrederea pe care fotografii profesionişti o acordă seriei G, folosind aceste modele pe post de camere secundare, atât la lucru, cât şi în viaţa personală, când vor să surprindă momente personale preţioase.

PowerShot S120

PowerShot S120 este primul model din seria S, de altfel şi cea mai subţire cameră din lume, care beneficiază de obiectiv cu f/1.8 . Zoom-ul optic 5x, superangular, de 24mm cu f/1.8, oferă flexibilitate în capturarea unei serii mari de subiecte. Obiectivul livrează fotografii clare chiar şi în condiţii întunecate graţie diafragmei largi. Cu 24mm şi un unghi foarte larg, este ideal pentru capturarea unor scene extraordinare, în timp ce versatilitatea zoom-ului permite apropierea de subiect.

Demonstrând un echilibru perfect între dimensiuni şi o calitate a imaginii excelentă, S120 dispune de multe opţiuni de control manual într-un corp subţire şi compact. Imaginile pot fi distribuite direct către echipamentele portabile şi reţele sociale prin funcţia WiFi, iar setările cruciale pot fi ajustate în mai multe moduri – prin butoanele dedicate, direct de pe ecranul tactil de 7,5 cm (3 inci) sau din deja iconicul Lens Control Ring – asigurându-se astfel că fotograful are întotdeauna control.

Flexibilitate creativă cu control manual

Oferind niveluri similare de control precum în cazul unui DSLR Canon EOS, ambele modele au fost proiectate să permită controlul manual total pentru cele mai importante setări de expunere. Aparatele oferă, de asemenea, fotografiere în mai multe raporturi de dimensiune şi suport RAW pentru maximum de creativitate în compoziţie şi libertate de procesare.

Dezvoltarea a două noi filtre creative – Star şi Background Defocus -, precum şi un mod HDR îmbunătăţit, vor încuraja creativitatea în timpul fotografierii. Împreună cu o performanţă ISO excelentă în lumină slabă, modul Star, cu trei presetări diferite – Star Nightscape, Star Trails şi Star Time-lapse – permite utilizatorilor să captureze cerul înstelat în cadre vii. Funcţia Background Defocus crează instantaneu un efect de câmp de profunzime, estompând automat fundalul, în timp ce, împreună cu modul HDR, oferă şi mai multă libertate pentru capturarea de imagini HDR din mână.

Claritatea imaginii cu stabilizare inteligentă

Renumita tehnologie Canon de stabilizare a imaginii contracarează tremurul camerei, micşorează neclaritatea din fotografii şi mişcarea din clipurile video. Intelligent IS detectează automat când situaţia cere şi aplică cele mai potrivite moduri de stabilizare dintre cele şapte presetabile. Ambele modele dispun, de asemenea, şi de un mod Enhanced Dynamic IS pe cinci axe, ce reduce trumurul camerei care apare în timp ce se filmează în mişcare, pe jos sau dintr-o maşină.

Fii conectat

Funcţia WiFi Canon este disponibilă pe ambele modele, ceea ce înseamnă că amintirile preţioase pot fi împărtăşite prin încărcarea imaginilor pe reţele sociale, atunci când aparatul e conectat la internet, sau prin intermediul unor portabile precum smartphone-ul sau tableta. Camera poate, de asemenea, înregistra coordonatele GPS prin intermediul mobilului şi activarea datelor de localizare pe poze, folosind aplicaţia Canon dedicată pentru telefon sau tabletă. Noua funcţia Image Sync protejează imaginile memorabile. Utilizatorii pot selecta şi trimite fotografiile prin WiFi, folosind Image Sync, care decide în mod inteligent care este cea mai bună metodă de backup, stocare în cloud  sau pe un calculator de încredere, apoi le sincronizează automat.

Video Full HD clar

PowerShot G16 şi PowerShot S120 suportă înregistrare video Full HD (1920x1080) la 60cps cu sunet stereo – ideală pentru capturi creative, de înaltă calitate. Zoom-ul ambelor camere poate fi folosit în timpul înregistrării, în timp ce funcţia Tracking AF se asigură că subiectul este clar şi focalizat. PowerShot G16 dispune de procesare Fine Detail Movie şi de reducere a zgomotului avansată la 60cps, pentru a filma clipuri la standarde de expert chiar şi în condiţii de lumină slabă. Utilizatorii pot, de asemenea, să facă focus manual înainte de a începe să filmeze, folosind funcţia Manual Focus Peaking pentru a scoate în evidenţă aria contrastantă şi pentru a focaliza perfect. Pentru mai multă compatibilitate cu smartphone-uri şi tablete, atât PowerShot S120, cât şi PowerShot G16 înregistrează în format MP4, iar clipurile pot fi compresate direct în cameră (până la 88% mai mici) pentru distribuire simplă şi rapidă.

PowerShot G16 – caracteristici principale:

•    Obiectiv luminos f/1.8-2.8, 28mm, zoom 5x
•    HS System: 12.1 MP CMOS, DIGIC 6
•    Intelligent IS cu stabilizare video pe 5 axe
•    Rafală: până la 9.3cps
•    LCD 7.5 cm (3.0”); OVF
•    Front Dial, Full Manual, RAW
•    Full HD (60fps)
•    Wi-Fi; GPS via Mobile
•    Star Mode
•    O gamă de accesorii


PowerShot S120 – caracteristici principale

•    Obiectiv 24mm, f/1.8, 5x zoom
•    HS System: 12.1 MP CMOS, DIGIC 6
•    Intelligent IS cu stabilizare pe 5 axe
•    Rafală: până la 9.4fps
•    Ecran tactil 7.5 cm (3.0")
•    Lens Control Ring, Full Manual & RAW
•    Full HD (60fps)
•    Wi-Fi; GPS via Mobile
•    Star Mode
•    Carcasă subacvatică opţională - 40m


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//