• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Canon PIXMA MG3550, Canon PIXMA MG2450 si Canon PIXMA MG2550 - trei noi imprimante All-in-One inkjet cu design compact

Canon PIXMA MG3550, Canon PIXMA MG2450 si Canon PIXMA MG2550 - trei noi imprimante All-in-One inkjet cu design compact

Canon anunţă lansarea a trei noi imprimante All-in-One inkjet cu design compact, ideale atât pentru acasă, cât şi pentru munca de la birou.

Noile PIXMA MG2450 şi MG2550, cu finisaje noi, elegante, oferă funcţionalităţi de imprimare, scanare şi copiere. PIXMA MG3550 este disponibilă în două culori elegante şi dispune de conectivitate WiFi, suport pentru imprimare de pe smartphone şi tablete şi este capabilă de imprimare foto la calitate de laborator de profil.

Cu un nou design şi o amprentă compactă, PIXMA MG2450 şi MG2550 înlocuiesc modelele PIXMA MP230 şi MG2250. MG2450 vine cu un finisaj nou, într-o nuanţă deschisă de gri, în timp ce MG2550 are culoarea albă, potrivindu-se perfect în orice mediu. MG3550, care înlocuieşte modelul PIXMA MG3250, e disponibil în negru sau alb.

WiFi este una dintre caracteristicile cheie ale PIXMA MG3550, permiţând imprimarea wireless şi scanarea de pe echipamente multiple precum PC-uri, smartphone-uri sau tablete. Modelul suportă, de asemenea, Google Cloud Print, ce permite utilizatorilor să imprime ataşamente PDF şi JPG direct din Gmail, documente din Google Docs, de oriunde, printr-o simplă conexiune  la internet.

Noua aplicaţie PIXMA Printing Solutions

Noua aplicaţie PIXMA Printing Solutions, compatibilă cu MG3550, face mult mai uşoară imprimarea de pe orice echipament cu o conexiune şi permite utilizatorilor să controleze imprimanta PIXMA fără a mai avea nevoie de un PC. O serie de funcţii au fost incluse, precum setările avansate “scan saving”, pentru păstrarea imaginii scanate direct în serviciul iCloud, direct pe e-mail sau local. În plus, aplicaţia oferă acces la manualul imprimantei şi informaţii despre modelele de cerneală compatibile. Aplicaţia PIXMA Printing Solutions este disponibilă gratuit pentru download în AppStore (iOS) şi în Google Play (Android).

Imprimante uşor de folosit, multitasking, pentru acasă

Modelele PIXMA MG2450, MG2550 şi MG3550 beneficiază de tehnologia Canon FINE ink, care oferă imprimări de maximum 4800dpi cu particule de minimum 2pl, pentru a asigura o rezoluţie de înaltă calitate a produsului final. Noile modele folosesc, de asemenea, sistemul Canon hibrid de cerneluri, care se asigură că imprimantele pot imprima atât fotografii de înaltă calitate, în culori vii, folosind cerneluri bazate pe vopsele, cât şi documente clare, folosind cerneală cu pigment negru.

În plus, PIXMA MG2450 şi MG2550 produc documente la viteze aproximative de ISO ESAT 8,0 ipm pentru alb-negru, respectiv documente color la ISO ESAT 4,0 ipm. MG3550 oferă viteze mari de imprimare, la ISO ESAT 9,9 imp pentru documente alb-negru şi ISO ESAT 5,7 imp pentru cele color.

În ceea ce priveşte timpul şi energia consumate, MG3550 oferă, de asemenea, opţiunea de a reduce folosirea hârtiei prin funcţia de imprimare Auto 2-sided, în timp ce funcţia Auto Power On economiseşte energia.

Software sofisticat

Toate imprimantele PIXMA noi includ software-ul de top Canon, My Image Garden, o platformă ce combină tot software-ul PIXMA într-o singură interfaţă uşor de folosit şi asigură navigarea fără efort între funcţiile de imprimare şi scanare. Totodată, includ şi Canon Full HD Movie Print, pentru crearea de fotografii capturate din clipurile video înregistrate cu camerele Canon, DSLR-uri, compacte sau video.

Versatilitatea imprimantelor Canon PIXMA este motivul pentru care sunt excelente pentru folosirea acasă, în orice condiţii, acoperind toate nevoile, de la actualizarea albumului familiei cu fotografii noi, până la imprimarea unor proiecte importante pentru serviciu, care au fost lucrate de acasă. Toate cele trei imprimante PIXMA dispun, de asemenea, de opţiunea cartuşelor XL, oferind utilizatorilor oportunitatea de a imprima şi mai mult, la costuri mai mici.
Disponibilitate

PIXMA MG2450, MG2550 şi MG 3550 sunt disponibile în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, din septembrie 2013.

PIXMA MG2450 – caracteristi principale:

• All-In-One compact: imprimare, copiere şi scanare
• Imprimare rapidă la calitate înaltă
• Imprimă şi mai mult timp cu cerneluri opţionale XL
• Software My Image Garden
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Imprimare online uşoară şi eficientă
• Setări Auto Power On & Off


PIXMA MG2550 – caracteristici principale:

• All-In-One compact: imprimare, copiere şi scanare
• Design elegant, cu finisaje albe
• Imprimare rapidă la calitate înaltă
• Imprimă şi mai mult timp cu cerneluri opţionale XL
• My Image Garden software
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Imprimare online uşoară şi eficientă
• Setări Auto Power On & Off


PIXMA MG3550 – caracteristici principale:

• All-In-One WiFi pentru acasă
• Imprimare de calitate, rapidă
• Imprimare şi scanare de pe echipament mobile
• Suport Apple AirPrint
• Suport Google Cloud Print
• Imprimă şi mai mult timp cu cerneluri opţionale XL
• Funcţie “Save paper” cu imprimare “Auto 2-Sided”
• My Image Garden software
• CREATIVE PARK PREMIUM


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//