• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

EBS Romania a investit peste 150.000 de euro in dezvoltarea profesionala a personalului, in S1, 2013

EBS Romania a investit peste 150.000 de euro in dezvoltarea profesionala a personalului, in S1, 2013

EBS Romania a investit în prima jumatate a acestui an peste 150.000 de euro în dezvoltarea profesionala a personalului. Banii au fost directionati atat în programe speciale, cat si în extinderea si dotarea de sedii noi.

“Pentru EBS Romania, investitia continua în dezvoltarea profesionala a angajatilor, ramane unul dintre obiectivele generale ale organizatiei. Astfel, colegii nostri pot beneficia în mod direct de o dezvoltare accelerata, sustinuta si de calitate”, declara Daniel Metz CEO EBS Romania.

Academia EBS în crestere, proiecte ample în dezvoltarea personala si profesionala

Pentru anul acesta au fost alocate 352 ore de traininguri tehnice si soft skills, la care au participat deja 390 din colegii nostri, activitati realizate în timpul programului de lucru.

Avand în vedere ca traim într-o lume a schimbarii si activam în conditiile unor piete fluctuante, ne-am concentrat atentia si în aria performantei manageriale. În acest sens, expertii în dezvoltare manageriala si personala din EBS au elaborat un program de Dezvoltare Manageriala, ce se întinde pe o perioada de 6 luni. Evaluam ca aceasta actiune va aduce businessului o crestere semnificativa.

“La începutul lui 2013 a mai fost lansat programul EBS Career Kick-off, dedicat celor aproximativ 130 juniori din EBS. Acesta are rolul de a-i directiona pe tineri pe drumul profesional corect. Am reusit pana în prezent sa formam 42 de juniori în cadrul proiectului”, a mentionat Adela Negru, Human Resources, Integration & Career Development  Manager.

Un alt program care vine în întampinarea nevoilor angajatilor îl constituie EBS Moves Around. Prin acesta EBS Romania ofera oamenilor sai flexibilitatea si posibilitatea de a se reloca oricand, în oricare din locatiile sale din tara, avand în acelasi timp siguranta viitorului profesional.

“Sunt momente în viata cand fiecare dintre noi avem parte de experiente si încercari mai putin placute, dar pe care, de dragul vietii trebuie sa le trecem neconditionat. Pentru aceasta am lansat programul EBS este alaturi de tine, propunandu-ne astfel sa depasim bariera unui simplu angajator”, a mai adaugat Adela Negru.

EBS este alaturi de tine a fost lansat în vara anului 2012 si are 2 componente: Life Care, ce presupune un bonus financiar si Life Coaching, acesta însemnand o sesiune de consiliere, sustinuta de un psiholog specializat al departamentului de Resurse Umane. Pana în acest moment numarul de colegi care au accesat programul depaseste 20.

Daca în anul 2012 a fost înregistrata o fluctuatie de personal sub 3%, în anul curent semnalam o scadere a acesteia. La ora actuala echipa EBS Romania depaseste 550 de persoane.

“În primele 6 luni ale acestui an am reusit sa castigam peste 100 de colegi noi. In continuare recrutam acolo unde exista cerere directa din piata si plecam de la considerentul ca vom reusi sa atragem înca 100 de colegi pana la finalul lui 2013”, a mai afirmat Daniel Metz, CEO EBS Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//