• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Aproximativ 300000 de romani sunt interesati de cabinele de dus in locul cazilor de baie

Aproximativ 300000 de romani sunt interesati de cabinele de dus in locul cazilor de baie

Conform Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, tot mai mulţi românii sunt interesaţi să îşi amenajeze baia cu o cabină de duş în locul zonei de cadă pentru a obţine mai mult spaţiu, utilitate maximă şi un design deosebit.
 
”Potrivit datelor din piaţă, românii cumpără anual aproximativ 300.000 de cădiţe de duş, iar acest număr creşte constant de la an la an indicând noile tendinţe în amenajare şi nevoia de a dispune de tot mai mult spaţiu”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach.

Cum trebuie aleasă cădiţa de duş

Criteriile pe care românii le au în vedere atunci când cumpără o cădiţă de duş sunt dimensiunea, rezistenţa acesteia la greutate, compatibilitatea cu cabina de duş, precum şi termenul de garanţie al produsului.

”Designul produsului este un alt argument definitoriu în alegerea cădiţei de duş, incluzând aici atât forma şi culoarea, cât şi elemente precum amprenta antiderapantă. Clienţii pot alege între cabinele simple sau cele cu hidromasaj, sau îşi pot crea propria cabină de duş prin programul de comenzi speciale disponibil în magazinele Hornbach”, a adăugat Directorul General al Hornbach.

Pe lângă comenzile speciale, pe stocul magazinelor Hornbach există o gamă mare şi variată de produse, ceea ce îi determină pe unii cumpărători să aleagă o cădiţă în defavoarea alteia. Preţul este un alt argument ce influenţează decizia de achiziţie în mare măsură.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor care doresc să îşi reamenajeze baia, în cursul lunii iulie, în magazinele Hornbach va fi amenajată o zonă specială unde aceştia vor avea prilejul să primească sfaturi practice despre montarea şi utilarea zonei de duş.

Cactuşii, plantele exotice preferate de români

Tot mai mulţi români preferă cactuşii sau alte specii de plante exotice pentru a decora locuinţa sau grădina. Acestea oferă avantajul rezistenţei în medii foarte diverse şi prezintă o varietate de culori - de la verde, albastru, roz, roşu, până la galben sau vişiniu, dar şi forme deosebite. 

”Datorită capacităţii de a suporta rezonabil ambianţa chiar şi din spaţiile închise, cum ar fi apartamentele, precum şi a prezenţei vii pe tot parcursul anului, cactuşii sunt în topul preferinţelor românilor, ajungând să reprezinte 45% din plantele vândute în magazinele Hornbach”, a declarat Mugurel-Horia Rusu.

Pentru a îngriji plantele din această specie cel mai important element este lumina pe care o primesc. Astfel, specialiştii Hornbach recomandă plasarea cactuşilor lângă fereastră şi evitarea colţurilor întunecate ale camerei.

Gama de cactuşi din magazinele Hornbach este importată din diverse regiuni cu specific ale globului şi cuprinde peste 50 de specii. Pentru a veni în întâmpinarea românilor care au în plan să îşi amenajeze grădinile sau apartamentele, în magazinele Hornbach este amenajată pe parcursul lunii iulie o zonă specială unde clienţii pot găsi informaţii utile despre cactuşi, dar şi despre alte specii de plante.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//