• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox a lansat DocuMate 150 si DocuMate 515

Xerox a lansat DocuMate 150 si DocuMate 515

Xerox pune la dispozitia utilizatorilor doua echipamente, DocuMate 150 si 515 care scaneaza documentele direct in format PDF sau catre contul de email.

Xerox DocuMate 150 scaneaza la o viteza de 18 pagini pe minut, include un dispozitiv automat de alimentare cu o capacitate de 50 de pagini si transforma automat documentele in fisiere PDF in care pot fi cautate cuvinte cheie. Acesta a fost special conceput ca echipament de birou si beneficiaza de tehnologia Visioneer OneTouch pentru eliminarea etapelor multiple ale procedurii de trimitere a documentelor scanate catre aplicatii sau echipamente pre-definite.

"Documentele pot fi scanate cu setarile corespunzatoare de rezolutie, culoare, decupare automata, indreptare automata si pot fi transferate catre orice aplicatie, director sau echipament – prin simpla apasare a unui buton", a declarat Dragos Petrea, Office Solutions Marketing Manager Xerox Romania si Republica Moldova.

"In plus, Visioneer OneTouch si tehnologia Kofax VRS (Virtual ReScan) sunt integrate in driverul echipamentului pentru scanarea perfecta a documentelor originale, indiferent de calitatea acestora".

Xerox DocuMate 515 este un scanner compact si rapid, destinat grupurilor de lucru sau utilizatorilor individuali. Acesta are capacitatea de atingere a unui nivel inalt de productivitate prin scanarea rapida si accesibila in cadrul companiei.

DocuMate 515 include un dispozitiv automat de alimentare cu o capacitate de 50 de coli si cu o viteza de scanare de 15 pagini pe minut. Scaneaza orice, de la fotografii la documente A4, si ofera o rezolutie optica de 600 dpi, culori cu profunzime de 24 biti si o interfata USB 2.0 de mare viteza.

Tehnologia Kofax VRS (Virtual ReScan) elimina necesitatea re-scanarii documentelor prin decuparea si indreptarea automata, controlul luminozitatii si curatarea marginilor. Toate acestea sunt disponibile cu Visioneer OneTouch, astfel incat cerintele de scanare sunt indeplinite prin atingerea unui singur buton.

DocuMate 150 si DocuMate 515 au posibilitatea de a scana documentele in format virtual, catre orice aplicatie compatibila cu editarea de text. In plus, Xerox include in pachetul standard programe software, precum Nuance PaperPort, OmniPage Pro OCR si drivere de scanare TWAIN.

"Majoritatea utilizatorilor noi nu sunt experti in echipamente de scanare. Din acest motiv solutiile simplificate, dar performante, in masura sa ofere imagini de calitate superioara si sa se adapteze usor aplicatiilor de afaceri sunt esentiale", a completat Dragos Petrea.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//