• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Bitdefender a lansat o noua linie de produse pentru viteza de top si protectie de fier a datelor personale

Bitdefender a lansat o noua linie de produse pentru viteza de top si protectie de fier a datelor personale

Bitdefender, producatorul celei mai performante solutii antivirus din lume, lanseaza noua generatie de produse, o gama ce se adapteaza perfect caracteristicilor fiecarui computer in parte, pentru viteza de top si protectie de fier a datelor personale.

Noul Bitdefender vine cu noi functii inovatoare cum ar fi tehnologia unica Photon - pentru o experienta personalizata si scanare extrem de rapida si functia Wallet – pentru pastrarea in deplina siguranta a parolelor si a detaliilor de autentificare. De asemenea, noua gama extinde si dezvolta functiile care au permis Bitdefender sa castige titlul de Produsul anului de la AV-Comparatives, precum si toate celelalte premii din industrie pe parcursul anului trecut.
 
"Agresivitatea atacurilor informatice, cresterea exploziva a utilizarii internetului si tehnologiile avansate utilizate de criminalii informatici sporesc importanta securitatii pe internet, asa ca a fost imperativa crearea unui produs mai bun ca oricand. Ne-am propus sa concepem o solutie capabila sa se adapteze perfect fiecarui sistem in parte, pentru eficienta maxima si protectie discreta, oferind in acelasi timp functii inovatoare si tehnologii imbunatatite pentru tranzactii bancare sigure, protectie de top a informatiilor personale si a datelor de autentificare si cel mai rapid raspuns la cele mai agresive amenintari informatice", declara Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender. 

Tehnologia inovatoare Bitdefender Photon, pe care o inglobeaza noul Bitdefender, descopera gradual aplicatiile software instalate in computer, mulandu-se pe fiecare configuratie de PC si memoreaza procesele ce trebuie sau nu monitorizate. Rezultatul se traduce intr-un numar mai mic de fisiere sub control constant si mai putine resurse de sistem consumate pentru a-l mentine in deplina siguranta.

O alta functie noua si extrem de utila este aceea de Wallet, ce pastreaza datele cruciale in spatele unui scut protector impenetrabil si asigura utilizatorului, in acelasi timp, un acces facil.

In contextul in care in ultimii 10 ani numarul de terminale conectate la internet a inregistrat o crestere exploziva, putine lucruri s-au schimbat in ceea ce priveste modul de autentificare pe internet. Folosirea repetata a acelorasi parole, dar si parolele slabe par a fi principalul motiv pentru scurgerile de informatii importante. Functia Wallet a noului Bitdefender elibereaza practic utilizatorul de povara memorarii unui numar foarte mare de parole si le mentine in siguranta.

Noul Bitdefender, conceput pentru era pericolelor crescute pe internet, include tehnologia Bitdefender Antispam, ce opereaza din cloud cu o acuratete fenomenala si tine la distanta mesajele nesolicitate si potential periculoase.

Bitdefender Safepay, ce protejeaza tranzactiile online din toata lumea de la lansarea sa cu un an in urma, pastreaza informatiile sensibile referitoare la tranzactii in siguranta si in acelasi timp la indemana prin intermediul functie Wallet.

De asemenea, un raport de securitate complet nou garanteaza protectia utilizatorilor, ghidandu-i spre masuri de securitate sporita prin recomandari si notificari personalizate. 

“Dupa succesul fenomenal obtinut de Bitdefender in ultimii doi ani, suntem constienti ca expertii si publicul se asteapta sa ne pastram leadership-ul la nivelul industriei in ceea ce priveste performanta. Am incredere ca noua noastra generatie de produse va mentine acest leadership si va face fata cu success provocarilor,” spune Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Noua gama aduce versiuni imbunatatite ale tuturor functiilor care au propulsat Bitdefender in fruntea industriei de securitate in ultimii doi ani.
Modulul Autopilot permite utilizatorilor sa se joace sau sa vada filme fara intreruperi, protectia datelor personale pe Facebook fereste utilizatorii de brese de securitate si link-uri periculoase, modulul Anti-Theft permite blocarea, stergerea sau gasirea unui dispozitiv mobil, iar cel de Control Parental acopera acum toate mediile Windows – inclusiv Windows 8 si RT.

Noul Bitdefender va fi disponibil online pe http://www.bitdefender.ro/.


Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aprox. 500 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

Recent, Bitdefender a primit doua distinctii foarte importante in industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.
 
De asemenea, tehnologiile antivirus Bitdefender s-au clasat pe primul loc in urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test si AV-Comparatives. Mai multe informatii despre gama de solutii antivirus Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. In plus, Bitdefender pune la dispozitia utilizatorilor sai blogul HOTforSecurity, un hub cu informatii despre lumea securitatii IT, discutii aprinse despre amenintarile informatice de pe retelele sociale si sfaturi de protectie impotriva aplicatiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//