• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Credit Comod - aplicatie pentru mobil lansata de Garanti Credite Ipotecare si Garanti Credite de Consum

Credit Comod - aplicatie pentru mobil lansata de Garanti Credite Ipotecare si Garanti Credite de Consum

Garanti Credite de Consum și Garanti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare grupuri financiare de pe piața locală, lansează Credit Comod, prima aplicație pentru mobil a unei instituții financiare nebancare din România, care facilitează accesul clienților la credite, în mod direct, prin intermediul telefoanelor lor mobile.

Lansarea aplicației Credit Comod se înscrie în strategia companiilor de a fi cât mai aproape de clienții lor, astfel încât să le poată oferi servicii și produse cât mai adaptate nevoilor acestora.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe App Store pentru platforma iOS, Google Play pentru Android și Windows Phone Store pentru Windows, prin căutarea "Credit Comod".

De asemenea, aplicația poate fi descărcată gratuit de pe site-ul Garanti Credite de Consum, www.garanticreditedeconsum.ro, și de pe noul site al Garanti Credite Ipotecare, www.garanti-ipotecare.ro, utilizând un cod QR. Când o persoană scanează codul QR cu telefonul mobil, aplicația detectează automat sistemul de operare și direcționează utilizatorul către magazinul online dedicat.

Odată descărcată, aplicația permite utilizatorilor de telefonie mobilă să selecteze tipul de credit de care sunt interesați și să calculeze rata lunară în funcție de suma aleasă și perioada de rambursare.

Utilizatorii pot aplica pentru un împrumut prin completarea unui formular care este trimis, în mod automat, către compania corespunzătoare, după care vor fi contactați în cel mult două zile lucrătoare. Pentru orice alte detalii, aplicația direcționează utilizatorii către departamentele de Relații cu Clienții, prin apel telefonic sau e-mail.

„Am dezvoltat aplicația Credit Comod, prima de acest fel de pe piață, pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților noștri. Știm cu toții că, în zilele noastre, viața este agitată și toată lumea trebuie să acționeze rapid. Credit Comod permite utilizatorilor de telefonie mobilă să calculeze și să aplice instant pentru un credit”, spune Bogdan Dobre, director general al Garanti Credite de Consum și Garanti Credite Ipotecare.Garanti Credite de Consum este brandul sub care funcționează compania Ralfi IFN SA, înființată în 1997. Cu o tradiţie de peste 15 ani pe piaţa creditelor de consum, compania completează gama de produse şi servicii a Grupului Garanti cu o ofertă adaptată specificului fiecărui client: credite în magazine, credite de nevoi personale și asigurări ataşate creditelor de consum –  un plan de protecţie a veniturilor şi/sau garanţie extinsă pentru produsul cumpărat.

La sfârşitul anului 2010, acţionarul majoritar al Garanti Credite de Consum a devenit Turkiye Garanti Bankasi, cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care deţine 100% din acţiuni. În urma acestei modificări a acţionariatului, compania fost inclusă în Grupul financiar bancar Garanti (alaturi de Garanti Bank, Garanti Leasing și Garanti Credite Ipotecare).Garanti Credite Ipotecare este brandul sub care funcționează compania Domenia Credit IFN SA, înființată în 2003. Garanti Credite Ipotecare este prima şi cea mai mare societate de credit ipotecar, ca instituţie financiară non-bancară, specializată în oferirea de credite pentru achiziţie, renovare şi construire de locuințe şi pentru achiziţie de teren, precum şi credite de nevoi personale cu ipotecă şi credite de consolidare a datoriilor.

La sfârşitul anului 2010, acţionarul majoritar al Domenia Credit IFN SA a devenit Turkiye Garanti Bankasi, cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care deţine 100% din acţiuni. În urma acestei modificări a acţionariatului, Domenia a fost inclusă în Grupul financiar bancar Garanti, continuându-şi activitatea sub brandul Garanti Credite Ipotecare.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//