• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

O tulpina noua de malware pentru Android apare la fiecare 22 secunde, conform G Data

O tulpina noua de malware pentru Android apare la fiecare 22 secunde, conform G Data

Sistemul de operare Android este, de un timp, în ascendență în sectorul de telefonie mobilă. Conform Gartner, în jur de 75% din toate smartphone-urile cumpărate la nivel mondial, în primul trimestru al anului, rulează sistemul de operare Android. Nu e de mirare că infractorii au dezvoltat, în medie, o nouă tulpină de malware, la fiecare 22 secunde, în luna mai, conform analizei efectuate de G Data.

În total, G Data Security Labs a contorizat 124.000 de noi aplicații malware pentru sistemul de operare de la Google, în luna mai, prin care atacatorii urmăresc, în special, să sustragă date personale, să trimită mesaje SMS către numere cu suprataxă și să efectueze apeluri la tarife speciale.

De asemenea, infractorii afisează reclame agresive pentru a-i atrage pe utilizatori să instaleze aplicații periculoase. G Data se asteaptă, în continuare, ca numărul de noi programe malware să crească în lunile urmatoare, deoarece modelul de business pus în practică de infractori este foarte profitabil.

"Programele malware sunt dezvoltate pentru un business profitabil pentru infractorii online. Atacatorii folosesc, în special, troieni pentru a profita de situație, iar aceștia pot fi infiltrați în mai multe feluri. Programele malware sustrag date personale, dar și fraudează, folosindu-se de numere cu suprataxă, de exemplu," explică Eddy Willems, G Data Security Evangelist. "Datorită posibilităților infractorilor de a face profit, noi prezicem o creștere, în viitor, în industria programelor malware pentru Android."

Ce riscuri pot să apară în lunile următoare:

Mobile malware continuă să crească: Numărul de noi tulpini va continua să crească în mod constant. Datorită creșterii popularității smartphone-urilor și tabletelor cu Android, malware-ul mobile este pe cale de a deveni un fenomen de masă.

Botnet-uri mobile setate: În lunile următoare atacatorii vor încerca să injecteze botnet-uri în dispozitive mobile, cu scopul de a le seta să răspândească, în masă, mesaje SMS spam sau să apeleze numere de telefon ale serviciilor cu suprataxă. Potențialul de câștig al infractorilor este enorm.

Programele adware sunt încă la modă: Experții de la G Data Security Labs estimează că programele care afișează reclame vor fi utilizate în continuare pentru a promova agresiv instalarea aplicațiilor malware.
G Data Software AG, cu sediul central în Bochum, este o companie cu o expansiune software inovativă şi rapidă care se concentrează pe soluţiile de securitate IT. Drept specialist în securitate pe Internet şi pionier în domeniul protecţiei antivirus, compania fondată în 1985 în Bochum, a produs primul program antivirus acum mai bine de 20 de ani şi în 2010 şi-a aniversat cei 25 de ani de activitate.

G Data este printre primele companii dezvoltatoare de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt producător european de software de securitate nu a câştigat mai multe premii internaţionale.

Gama de produse cuprinde soluţii de securitate atât pentru consumatori casnici, cât şi pentru companii mici, medii şi mari. Soluţiile de securitate G Data sunt disponibile în mai mult de 90 de ţări din întreaga lume.

AV Security Software Distribution este o companie tânără, înființată la începutul anului 2011 pentru a deveni distribuitor oficial G Data Software în România, din dorința unor tineri și ambitioși profesioniști de a demonstra că pot să crească imaginea unui brand de nivel mondial, pe piața din România, la nivelul pe care acesta îl are în Germania și în restul lumii. Oferta de parteneriat include soluții software antivirus de înaltă calitate și este adresată resellerilor, integratorilor de sistem și retailerilor. Beneficiile oferite de soluțiile „Made in Germany“ dezvoltate de G Data sunt: profitabilitate, performanță, productivitate mărită, ușurință în exploatare, cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//