• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

ASUS a adus la Computex 2013 tabletele MeMO Pad HD 7 si MeMO Pad FHD 10

ASUS a adus la Computex 2013 tabletele MeMO Pad HD 7 si MeMO Pad FHD 10

ASUS a prezentat la Computex noile tablete MeMO Pad HD 7 si MeMO Pad FHD 10. Modelul cu ecran de 7”, MeMO Pad HD 7 oferă un excelent raport performantă-pret, având procesor quad-core, ecran IPS cu rezolutie de 1280x800 pixeli, o cameră frontală de 1.2 megapixeli si alta optională de 5 megapixeli. Modelul cu ecran IPS de 10”, MeMO Pad FHD 10 integrează un procesor Intel Atom Z2560, are rezolutie Full HD 1920x1200 pixeli si tehnologie audio ASUS SonicMaster.

ASUS MeMO Pad HD 7, o tabletă ideală pentru divertismentul mobil
ASUS MeMO Pad HD 7 are procesor quad-core si 1GB RAM, având răspuns rapid în orice aplicatie. Ecranul de 7 inci, cu rezolutie nativă de 1280x800 pixeli, redă texte si imagini bine conturate, ce pot fi privite din unghiuri largi de vizualizare, de 170 de grade. Tehnologia IPS afisează culori vibrante, reproduse cu fidelitate.

MeMO Pad HD 7 încorporează difuzoare stereo de calitate, sunetul fiind îmbunătătit prin tehnologia audio ASUS SonicMaster. Cameră frontală, cu senzor de 1.2 megapixeli, poate înregistra clipuri HD 720p. Anumite variante ale produsului pot avea încă o cameră de 5 megapixeli.

Cu numai 10.8 mm grosime si o greutate de 302 grame, MeMO Pad HD 7 foloseste o baterie litiu-polimer, ce oferă o autonomie de până la 10 ore în rularea de clipuri video 720p. Tabletele sunt disponibile în patru culori: negru, alb, roz si verde.

MeMO Pad HD 7 dispune de 16GB spatiu de stocare si un slot pentru carduri microSD, plus 16GB spatiu suplimentar în ASUS WebStorage, gratuit în primul an de la achizitie. Prin ASUS WebStorage Office, utilizatorii pot vizualiza, crea, edita si partaja online documentele Microsoft Office.

ASUS MeMO Pad FHD 10, alegerea multimedia
ASUS MeMO Pad FHD 10 dispune de cel mai recent procesor Intel Atom Z2560, tactat la 1.6GHz, si un ecran IPS cu rezolutie Full HD 1920x1200 pixeli pentru imagini luminoase cu un unghi de vizualizare de 178 de grade.

MeMO Pad FHD 10 integrează difuzoare stereo cu tehnologie audio SonicMaster, iar ecranul de 10 inci îl face ideal pentru divertisment, rularea jocurilor si a clipurilor video 1080p. Tableta beneficiază de tehnologia Intel Hyper-Threading care îi îmbunătăteste performantele si eficienta energetică.

Carcasa subtire integrează o cameră frontală de 1.2 megapixeli si una principală de 5 megapixeli cu autofocus, pentru fotografii impresionante si înregistrări video 1080p. MeMO Pad FHD 10 are o grosime de numai 9.5mm si cântăreste doar 580 de grame. Bateria litiu-polimer oferă o autonomie de până la 10 ore în rularea de clipuri video 720p. Designul are un finisaj cu micro-linii, variantele cromatice fiind: albastru, alb mătăsos si roz aprins.

MeMO Pad FHD 10 dispune de optiuni complete de conectivitate, incluzând WiFi 802.11a/b/g/n si navigatia GPS si GLONASS. ASUS Miracast conectează wireless tableta la un televizor sau proiector Wi-Fi pentru vizionarea filmelor, a fotografiilor si a prezentărilor.

Modelul MeMO Pad FHD 10 este echipat cu 32GB memorie flash si slot pentru carduri microSD. Utilizatorii beneficiază gratis si de 5GB spatiu de stocare în ASUS WebStorage.

ASUS MeMO Pad HD 7 si MeMO Pad FHD 10 vin cu câte o husă de protectie TransCover cu interior din microfibră. TransCover se transformă într-un stand ce sustine tableta la un unghi perfect pentru vizionarea de filme si dactilografierea prin tastatura virtuală. Husa TransCover este disponibilă în culorile albastru, roz, alb si negru pentru MeMO Pad HD 7 si negru, roz si verde pentru MeMO Pad FHD 10. MeMO Pad HD 7 dispune si de carcasa de protectie Persona Cover. Acest accesoriu poate avea culoarea negru, roz sau verde si protejează tableta de loviturile si zgârieturile de zi cu zi.

Tableta ASUS MeMO Pad HD 7 va fi disponibilă inclusiv în România, începând din iulie 2013, modelul asteptat pe piata noastră având 16GB memorie si un pret aproximativ de 699 lei (inclusiv TVA). MeMO Pad FHD 10 cu 32GB si conexiune WiFi va costa aproximativ 1699 lei (inclusiv TVA), modelul fiind asteptat în magazinele românesti la sfârsitul lunii august.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//