• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Obiectivul compact, grand-angular EF-M 11-22mm f 4-5.6 IS STM - lansat de Canon

Obiectivul compact, grand-angular EF-M 11-22mm f 4-5.6 IS STM - lansat de Canon

Canon isi extinde gama de obiective EF-M prin introducerea noului EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM. Creat pentru a fi folosit impreuna cu Canon EOS M, acesta este primul obiectiv Canon grand-angular care este dotat cu Stabilizator Optic de Imagine. Cu o plaja focala versatila, performanta optica de prima clasa si un design retractabil, EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM este completarea perfecta pentru utilizatorii de EOS M care doresc sa surprinda in imagini pasiunea lor pentru peisaje si arhitectura.
 
Conceput pentru a extinde gama posibilitatilor creative si a subiectelor de fotografiere, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM are o distanta focala de 11-22mm care ofera un camp vizual deosebit de larg. Astfel, acesta ofera posibilitatea utilizatorilor sa fotografieze mediul inconjurator, in timp ce raman aproape de subiect – este ideal pentru a adauga atmosfera fiecarei imagini.

Creat folosind cele mai noi tehnologii optice, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM  permite utilizatorilor sa fotografieze imagini cu nivele notabile de detaliu si calitate. Fabricat folosind standarde profesionale de calitate Canon, obiectivul utilizeaza o acoperire a supreafetei optice cu Super Spectra creat pentru a minimiza aberatiile cromatice si reduce reflexiile nedorite, oferind astfel rezultate superioare fiecarei fotografii. Imaginile sunt clare si bine definite datorita Stabilizatorul Optic de Imagine Canon, care reduce difuzia pana la minim, corectand nivelul de tremur al aparatului. Un avantaj al timpului de expunere in trei pasi este faptul ca asigura fotografii de inalta calitate, chiar si atunci cand lumina incepe sa se diminueze.

Filmarea clara Full HD  este acum usor de obtinut datorita Stabilizatorul Dinamic de Imagine care combate vibratiile si miscarile aparatului, des intalnite in cazul inregistrarii din mers. Tehnologia silentioasa STM face ca sunetul de focalizare din fundal sa fie suprimat in timpul filmarii, astfel utilizatorii se pot bucura de sunetul clar ce se potriveste perfect cu calitatea imaginii.

Compact si usor, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM a fost creat pentru a se potrivi in cele mai inguste spatii si a putea fi purtat peste tot. Un nou design al obiectivului retractabil – o premiera pentru gama EF – blocat cu un comutator, permite utilizatorilor sa-l retraga atunci cand nu este folosit. Astfel, corpul obiectivului robust si compact isi reduce lungimea cu 13mm. Un inel integrat de focus manual ofera liberatatea de a face ajustari precise ale focusului, atunci cand este nevoie.

Conceput pentru a completa stilul chic al lui EOS M, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM are un exterior metalic din grafit argintiu, in timp ce striatiile de pe inelele de focus si zoom fac ca aparatul foto sa stea confortabil in mana utilizatorului si sa fie usor de folosit.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM – caracteristici principale

- Obiectiv zoom 11-22mm EF-M grand-angular

- Design compact, retractabil

- Focalizare fina si silentioasa in timpul filmarilor

- Stabilizator Dinamic de Imagine pentru inregistrari din pozitie fixa

- Stabilizator Optic de Imagine cu pana la 3 stopuri de stabilizare

- Imagini de inalta calitate

- Distanta minina de focalizare 0.15m

- Inel de focus manual


Canon Europe este subsidiara regionala pentru Canon Inc., reprezentata in 116 tari si avand peste 11.000 de angajati in  Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Fondata in 1937 si avand ca principala tinta crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acopera acum mai multe segmente de piata, la ora actuala Canon fiind liderul mondial in solutii de imagine pentru business si larg consum. Solutiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto si masini portabile de scanare cu raze X, pana la imprimante de productie si pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adaugata.

Canon investeste masiv in cercetare si dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse si servicii, pentru a rezolva nevoile creative ale clientilor sai. De la fotografii amatori pana la companii de tipar profesional, Canon permite fiecarui client sa-si satisfaca pasiunea pentru imagine.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – “Traim si lucram impreuna pentru binele tuturor”. in EMEA, Canon Europe este preocupata de reducerea impactului propriu asupra mediului inconjurator si isi sustine utilizatorii in demersul propriu prin utilizarea produselor, solutIilor si serviciilor companiei. Canon a primit calificarea ISO 14001, prin recunoasterea standardului de talie mondiala de management al mediului inconjurator.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//