• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Cazare in regim hotelier - cazare ieftina pentru concediu, un concept tot mai raspandit

Cazare in regim hotelier - cazare ieftina pentru concediu, un concept tot mai raspandit

Perioada concediilor se aproprie, de aceea proprietarii au postat pe internet din timp numeroase oferte tentante pentru cei care doresc să-şi petreacă câteva zile sau chiar luni la munte sau la mare. Oferta de închirieri în regim hotelier este bogată în această perioadă, iar preturile fac concurentă serioasă hotelurilor, conform unei analize Imobiliare.NET.

„Închirierea în regim hotelier reprezintă o solutie pentru persoanele care doresc să facă economii, dar care în acelaşi timp vor concedii prelungite. Acest tip de cazare este potrivit şi pentru familiile cu copii care doresc să regăsească confortul de acasă. În acest fel chiriaşii sezonieri au parte de un pret mic şi conditii optime de locuit”, a explicat Alina Petrescu, Marketing Manager Imobiliare.NET.

În această perioadă oferta de închirieri în regim hotelier în judete precum Braşov şi Prahova este destul de generoasă atât din punctul de vedere al numărului, cât şi al preturilor. Aşadar, proprietarii de la munte ajung să închirieze o garsonieră mobilată chiar şi cu 70 de lei pe noapte în Poiana Braşov, iar pretul poate urca în lunile iulie şi august la 75 de lei.

O garsonieră sau un apartament la poalele Tâmpei, în cartierul Răcădău, poate fi închiriată în regim hotelier începând cu 79 de lei pe noapte, tariful schimbându-se în functie de numărul de zile pe care doriti să-l petreceti în această zonă şi de perioada în care vă alegeti să vă petreceti concediul. Tot la poalele Muntelui Tâmpa o pensiune de trei stele oferă cazare începând cu 83 de lei pe zi pentru o cameră dublă.

O altă ofertă interesantă este a unui proprietar care vrea să închirieze o vilă cu living şi 5 garsoniere  în Zărneşti. Toată casa poate fi închiriată cu suma de 5.400 de lei/lună, dar dacă nu se doreşte a fi rezervată întreaga vilă, atunci se poate închiria şi o garsonieră cu 45 de lei pe zi.

O ofertă generoasă pentru grupuri mari este închiriere unei  vile cu 10 camere duble, în Predeal, unde pot fi cazate 26 de persoane cu suma de 1.000 de lei pe zi.

Un concediu pe litoralul românesc este mai scump decât o vacanta la munte, dar şi în aceste conditii ofertele în regim hotelier sunt destul de tentante. Cu 70 de lei poate fi închiriată o garsonieră mobilată chiar în oraşul Constanta.

Un alt proprietar de pe litoral oferă spre închiriere în regim hotelier un apartament cu 2 camere , situat în zona Cireşica-Campus Universitatea Ovidius din Constanta. Chiria este de 120 de lei pe zi.
Şi în statiunea Mamaia există oferte interesante. Astfel, un apartament cu 2 camere poate fi închiriat cu 150 de lei pe zi . Pretul variază între 150 şi 400 lei pe zi pentru întreg apartamentul, în functie de perioadă şi de durata şederii.

Un apartament cu 3 camere poate fi închiriat în regim hotelier începând cu 200 de lei pe zi. Amplasată tot în Constanta, locuinta este complet mobiliată.

Într-un context economic dificil, proprietarii nu au reuşit să-şi vândă locuintele la preturile dorite şi de aceea ei caută alternative. Aşadar, aceştia s-au văzut fortati de împrejurări să apeleze la alte solutii pentru a-şi valorifica bunurile imobiliare, şi anume să le dea spre închiriere. „Dacă în Bucureşti închirierea în regim hotelier este un business profitabil, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre Braşov sau Constanta. Nu poti să faci o afacere din închirerea în regim hotelier a unei locuinte la munte sau la mare deoarece acest business este profitabil doar în sezon. Proprietarii sunt dispuşi să lase din pret numai să nu tină apartamentul gol”, a mai spus Alina Petrescu.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//