• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Penny Market si XXL Mega Discount lanseaza promotia Pyrex

Penny Market si XXL Mega Discount lanseaza promotia Pyrex

În perioada 14 martie – 19 iunie 2013, cumpărăturile în magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount se transformă în puncte bonus. În funcţie de numărul de puncte acumulate, clienţii pot beneficia de discounturi de până la 100% la achiziţionarea caserolelor PYREX, produse de Arc International Group (Franţa), lider pe piaţa sticlei şi a ceramicii de specialitate.
           
Promoţia Pyrex recompensează clienţii fideli: săptămânal, aceştia pot căuta la raft produsele care aduc puncte bonus, menite să valorifice experienţa de cumpărături în cele două reţele de magazine deţinute de compania REWE România.
   
Campania se desfăşoară în toate magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount şi este promovată la nivel naţional prin reclame TV şi radio, presă, materiale de comunicare în magazine, pliantul săptămânal şi pagina web: www.penny.ro.

Începând cu 14 martie 2013, cumpărăturile aduc puncte bonus pentru fiecare produs participant la promoţie, semnalizat la raft şi în pliantul săptămânal, sau la fiecare 25 de lei cheltuiţi, echivalenţi cu 1 punct bonus.

Punctele acumulate vor fi lipite în spaţiile desemnate pe un talon colector, în schimbul căruia clienţii pot achiziţiona produsele din gama Pyrex cu un discount de până la 66% sau chiar gratuit. Punctele pot fi colectate până pe 19 iunie 2013, însă participanţii la promoţie au la dispoziţie încă 2 săptămâni, până pe 3 iulie 2013, pentru a aduce taloanele completate în magazine şi pentru a beneficia de ofertă.

Caserolele Pyrex aparţin unei game variate de produse de bucătărie ale companiei Arc International Cookware (AIC), parte din Arc International Group, ce se remarcă prin proprietăţile plasticului şi ale sticlei folosite. Disponibile în diferite forme şi dimensiuni, caserolele sunt rezistente, uşor de folosit şi curăţat.

Conţinutul este identificabil prin sticla transparentă, ce reţine mirosurile. Materialul fiabil şi termorezistent permite introducerea în cuptoarele normale sau în cele cu microunde. Întreţinerea caserolelor este uşoară, acestea putând fi curăţate manual sau în maşina de spălat vase. Capacele sigilabile garantează o utilizare sigură a produselor şi orice defect poate fi semnalat pe perioada de 10 ani a garanţiei.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România.   
   
Reţeaua de magazine XXL Mega Discount este prezentă pe piaţa din România din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin în Bucureşti. În prezent, compania Rewe România operează 7 magazine XXL Mega Discount şi 136 magazine Penny Market în numeroase oraşe din ţară.

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent şi în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//