• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

SAP pune Timisoara pe harta internationala a centrelor de consultanta in IT, odata cu inaugurarea SAP Nearshore Center

SAP pune Timisoara pe harta internationala a centrelor de consultanta in IT, odata cu inaugurarea SAP Nearshore Center

SAP România, subsidiara locală a companiei germane SAP AG (NYSE: SAP), cel mai mare producător mondial de solutii software si tehnologie pentru afaceri, a inaugurat oficial astăzi, în Timisoara, centrul de consultantă si servicii SAP Nearshore Center (SAP NSC). Noul centru va furniza servicii de consultantă premium pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, punând astfel Timisoara pe harta internatională a centrelor de consultantă în IT.

„Acesta este al doilea centru de consultantă pe care compania îl deschide pe plan local, după cel din Bucuresti. În prezent, la Timisoara lucrează peste 60 de consultanti SAP, obiectivul nostru fiind ca, până în 2014, centrele SAP Nearshore Center din România să numere peste 400 de specialisti IT”, a declarat Valentin Tomsa, directorul general al SAP România.

Potrivit acestuia, decizia SAP de a investi la Timisoara va contribui la dezvoltarea regiunii de vest a tării în domeniul IT si va deschide o serie de oportunităti pentru comunitatea locală de specialisti, prin perspectivele de carieră pe care compania le oferă si prin programele de training dedicate tinerilor absolventi. În acelasi timp, prezenta SAP la Timisoara creează un punct de atractie pentru investitorii străini din domeniu si nu numai, compania reprezentând la nivel global un standard de calitate.

SAP este una dintre cele mai admirate si de succes companii din Germania, fiind un adevărat pilon al economiei germane timp de peste 40 de ani. În 2012, compania a înregistrat o cifră de afaceri la nivel global de peste 16,2 miliarde de euro, solutiile si tehnologiile SAP fiind utilizate de peste 232.000 de clienti în 188 de state din întreaga lume. În România, SAP a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 23 de milioane de euro, în crestere cu peste 40% fată de rezultatul anterior, pe plan local mai mult de 400 de companii autohtone beneficiind de solutiile si tehnologia SAP. 

Angajatii SAP NSC Timisoara sunt implicati în furnizarea de consultantă IT premium si implementare de servicii în principal pentru clienti din Austria, Elvetia si Germania, dar si către clienti din restul statelor din Europa de Vest, Orientul Mijlociu si Africa.

„Calitatea serviciilor de consultantă oferite de către specialistii timisoreni este apreciată de clientii nostri. Intentionăm să ne ridicăm la aceste asteptări si, în ceea ce priveste viitorii angajati, îi căutăm pe cei mai buni”, a declarat Gheorghe Olteanu, directorul SAP Nearshore Center. Potrivit acestuia, candidatii pentru posturile din cadrul NSC Timisoara trebuie să fie absolventi de facultate, să aibă cunostinte economice si tehnice solide si să cunoască cel putin două limbi străine, dintre care una obligatoriu engleza.

„Deschiderea centrului de consultantă SAP Nearshore Center în România s-a dovedit în cel mai scurt timp un real succes pe piata europeană, aprecierile clientilor referitoare la calitatea serviciilor furnizate fiind pozitive. De altfel, tocmai aceste aprecieri favorabile ne fac încrezători în extinderea viitoare a centrului de consultantă din Timisoara”, a declarat Dr. Stefan Breulmann, Head of EMEA Solution Center, SAP Vice President.

În plus, pentru cresterea competentelor tinerilor absolventi si a oportunitătilor lor de carieră în domeniul IT, SAP desfăsoară la Timisoara propriul program de training, SAP Academy, prin care cursantii pot obtine certificarea de consultant SAP, titlu recunoscut la nivel international. Peste 80% dintre angajatii actuali din cadrul NSC Timisoara au fost recrutati ca tineri absolventi, prin intermediul acestui program.

„Mediul de lucru, stabilitatea si renumele companiei, precum si oportunitătile ulterioare de dezvoltare a carierei, atât pe plan local, dar mai ales la nivel international, reprezintă principalele avantaje pentru care tinerii absolventi aleg să lucreze la SAP”, a adăugat Gheorghe Olteanu.

Ca lider de piată pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie să-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor si organizatiilor încrederea si puterea necesare pentru a lucra împreună eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajută peste 232.000 de clienti să gestioneze profitabil operatiunile si resursele, să se adapteze continuu si să crească sustenabil.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//