• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union in Romania

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union in Romania

Western Union (NYSE: WU), unul din liderii globali în servicii de plăti, anuntă că Gabriel Sorbo a preluat oficial coordonarea activitătilor companiei pe piata din România. Din pozitia sa de Director Regional, Gabriel Sorbo va fi responsabil de coordonarea operatiunilor Western Union pe pietele din Italia, România, Bulgaria, Cipru, Grecia si Malta. 

Sub conducerea sa, Western Union va continua să se concentreze pe extinderea retelei de Agenti din România, ajunsă în prezent la 5.700 de locatii. De asemenea, se va avea în vedere extinderea accesului consumatorilor de pe piata locală la serviciile Western Union prin canalele electronice.

“Sunt pregătit si decis să continuu implementarea strategiei de crestere a Western Union de a deveni o companie  multi-canal si multi-produs. Zona Europei si a Comunitătii Statelor Independente este un prim exemplu al acestei transfomări din cadrul Western Union, iar România este una din pietele noastre nucleu pentru introducerea noilor servicii si canale”, a spus Gabriel Sorbo.

Gabriel Sorbo are o experientă solidă în industria transferurilor financiare, din care 14 ani în cadrul Western Union. Înainte de pozitia ocupată în prezent, el a avut functia de Country Director pentru Italia si Malta, apoi pe cea de Director Regional pentru Italia, Grecia, Cipru si Malta, având responsabilitatea dezvoltării regionale a retelei Western Union si implementarea noilor canale de transfer de bani în toate pietele. Sub conducerea sa, Western Union a semnat acorduri de colaborare cu Agenti majori din retea si a lansat serviciile de transfer de bani direct din cont pe piata din Italia.

Gabriel Sorbo este specializat în finante si a ocupat postul de Director Financiar al Western Union pentru regiunea Europei de Sud. Anterior, el a detinut pozitii de management contabil si financiar. 

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union în România de la Daniela Budurea, care a fost numită pe o pozitie de conducere regională în cadrul companiei la Viena.

The Western Union Company (NYSE: WU) este unul din liderii globali de pe piata serviciilor de plăti. Împreună cu organizatiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil si Western Union Business Solutions, Western Union le oferă clientilor săi modalităti rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani în locatii din întreaga lume, de a realiza plăti si de a achizitiona ordine de plată. Serviciile sub marca Western Union, Vigo si Orlandi Valuta au fost accesibile, pe 31 decembrie 2012, printr-o retea comună de aproximativ 510.000 de locatii ale agentilor în 200 de tări si teritorii. În 2012, The Western Union Company a efectuat 231 de milioane de tranzactii consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 79 de miliarde de dolari între consumatori si a efectuat 432 de milioane de plăti comerciale.

Western Union este prezent pe piata din România din 1996. Western Union oferă modalităti rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani în sau din destinatii din întreaga lume.

În România, serviciul Western Union de Transfer de Bani este disponibil printr-o retea de peste 5.700 de locatii ale Agentilor, de la Capitală si marile orase si până la zone rurale îndepărtate.

Pe piata locală, Western Union colaborează cu Banca Românească - Membră a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, Banca Comercială Carpatica, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, Credit Agricole si Millennium Bank. În plus, serviciul Western Union este disponibil si prin Posta Română, Western Union Retail Services SRL si PayPoint.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//