• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Libra Internet Bank lanseaza o noua versiune a platformei Internet Banking

Libra Internet Bank lanseaza o noua versiune a platformei Internet Banking

Incepand cu data de 12 februarie 2013, Libra Internet Bank ofera o noua versiune imbunatatita a platformei sale de Internet Banking. Principalele noutati se refera la rapiditatea sporita in incarcarea paginilor, actualizarea prompta a soldurilor si a extraselor de cont, mai putini pasi pentru efectuarea operatiunilor si cateva facilitati noi, bazate pe sugestiile clientilor. Totodata, aplicatia are o infatisare simplificata si prietenoasa, cu o noua grupare intuitiva a sectiunilor si un design minimalist, menit sa nu distraga atentia clientilor de la efectuarea operatiunilor.

Cu acest prilej, presedintele bancii, Emil Bituleanu, a declarat:  „Am urmarit sa fim consecventi cu strategia Libra Internet Bank de inovatie in serviciile bancare din spatiul virtual. Am creat o versiune noua a aplicatiei Internet Banking, folosind cele mai noi tehnologii, care permit clientilor o navigare mult mai rapida prin pagini si accesarea datelor generate din sistemele bancii intr-un timp mult mai scurt. Este important pentru clienti sa aiba o experienta cat mai placuta si usoara in utilizarea serviciului Internet Banking, in conditii de maxima siguranta pe care noi le oferim. Autentificarea prin sms, implementata anul trecut de Libra Internet Bank, asigura un grad optim de securitate informatica si avantajul conectarii prin orice browser.”

In noua versiune, clientii pot vedea din prima pagina soldurile actualizate conturilor actualizate in timp real dupa fiecare operatiune in timpul zilei, precum si calea directa spre cele mai frecvente operatiuni (plati, vizualizare solduri si extrase de cont, autorizare operatiuni, constituire/spargere depozite etc). Pot efectua rapid, intr-o singura pagina, mai multe plati din acelasi cont, catre mai multi beneficiari (OP multiplu) si parcurg mai putini pasi pentru autorizarea unui OP. Formularul pentru schimburi valutare a fost simplificat, iar evolutia cursului valutar BNR poate fi urmarita mai usor, intr-un design relevant. Configurarea sabloanelor pentru plati frecvente este mai usor de folosit, iar economia de timp pe care clientii o realizeaza in medie pe fiecare sesiune de lucru este semnificativa.

Dintre beneficiile anterioare pe care Libra Internet Bank le mentine pentru clientii actuali si viitori se afla discount-ul de 30% la comisioanele operationale online fata de cele de la ghiseu si accesul clientilor fara taxa de activare si fara plata unui abonament.

Se pastreaza, de asemenea, o serie de optiuni care s-au bucurat de succes in randul clientilor Libra Internet Bank: facilitatea setarii de alerte gratuite prin email/sms la procesarea unei plati sau o noua incasare, posibilitatea de import/export de ordine de plata din fisiere de tip CSV, precum si optiunea de activare/dezactivare a cardului pentru utilizarea online (numai persoane fizice). Serviciul ACCES INVESTIGATOR, un produs inovativ si premiat, creat de Libra Internet Bank, poate fi in continuare activat prin Internet Banking, pe baza unei taxe, permitand clientului investigarea online a partenerilor de afaceri, prin acces instant la bazele de date ale RECOM, CIP, Ministerului Finantelor Publice sau just.ro.

Accesul clientilor in aplicatie se face fie prin website-ul www.internetbanking.ro , fie din website-ul bancii www.librabank.ro , iar asistenta tehnica poate fi solicitata prin email la ib@librabank.ro sau prin Call Center-ul Libra Internet Bank (021 2 088 088).

Libra Internet Bank nu solicita niciodata clientilor sa comunice bancii informatii confidentiale privind parole, coduri PIN etc., si nu transmite link-uri in mesaje email pentru logare in aplicatia Internet Banking.

Libra Internet Bank se axeaza pe servicii si produse bancare inovative, care folosesc Internetul si platformele online pentru a oferi comoditate si functionalitate clientilor bancii: profesii liberale, companii mari si IMM.

Alaturi de numeroase alte distinctii pentru produse in premiera in sistemul bancar, Libra Internet Bank este recunoscuta pentru inovatiile sale online, fiind distinsa in 2011 cu premiul “e-Product” pentru serviciul Acces Investigator (la Gala e-Finance) si in 2012 cu premiul „e-Nnovation Award” pentru facilitatea de decontare in ziua tranzactiei (T+0) in sistemul LibraPay de gestionare online a platilor la comercianti (la Gala e-Finance), premiul „Cel mai bun produs pentru medici” acordat de Colegiul Medicilor din Romania pentru produsul Hipocrate Net (la Gala Medica 2012), premiul “Best Start-Up Bank in the 3D Secure System” pentru serviciul LibraPay (la Gala Premiilor eCommerce - GPeC).

Un exemplu de produs din oferta Libra Internet Bank disponibil exclusiv online, prin serviciul Internet Banking, este produsul de economisire „e-Depozit 7”, pe 7 luni, cu dobanda speciala de 7% p.a., care este fixa, cu plata la scadenta depozitului.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//