• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Garanti Leasing lanseaza linia de finantare in lei si estimeaza imprumuturi de 10 milioane de lei in 2013

Garanti Leasing lanseaza linia de finantare in lei si estimeaza imprumuturi de 10 milioane de lei in 2013

Garanti Leasing, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare din România, lansează prima sa linie de finantare în lei pentru categoriile auto, echipamente si imobiliare.

Pe fondul volatilitătii crescute a monedelor străine fată de lei, Garanti Leasing se adaptează solicitărilor venite din piată si lansează prima linie de finantare în lei. Compania urmăreste astfel să răspundă nevoii de prudentă manifestate de clienti.

Valoarea minimă a achizitiilor pentru fiecare categorie de leasing este de 20.000 de lei – contravaloarea a 5.000 de euro.

Avansul pe care clientii trebuie să-l plătească diferă în functie de tipul si de vechimea bunului finantat, precum si de alte garantii oferite, iar perioada minimă de rambursare este de un an, în timp ce perioada maximă este de opt ani – în cazul leasing-urilor imobiliare.

Dobânda diferă si ea în functie de perioada finantată si de bonitatea clientului, fiind legată la indicele ROBOR, iar marja aplicată de Garanti Leasing la produsele în lei va fi cu 1% mai mică decât cea aplicată la produsele în euro.

Compania estimează că volumul de credite acordate în acest an se va ridica la 10 milioane de lei. „Ne asteptăm ca firmele care se adresează prin produsele si serviciile lor consumului intern să solicite preponderent finantare în lei. Estimăm că investitiile vor merge în special înspre auto si echipamente”, spune Okan Yurtsever, Director General Garanti Leasing.

„Ne asteptăm ca anul acesta împrumuturile să fie mai prudente si să se concentreze mai mult pe creditele în lei. Oferind posibilitatea de finantare în lei diminuăm riscurile, usurând considerabil viata debitorilor, atât la nivel comercial, cât si la nivel de gospodărie”, adaugă Okan Yurtsever.

Garanti Leasing este brandul sub care functionează compania Motoractive IFN SA, parte din Grupul financiar-bancar Garanti. Compania completează oferta financiară a Grupului, cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente si imobiliar – si sale & lease-back), precum si servicii de administrare a flotelor.

Cu o cotă de piată în continuă crestere fată de anii anteriori, compania estimează că va oferi, la nivelul întregului an, finantări pentru achizitia de bunuri, aferente contractelor noi, în valoare totală de peste 60 de milioane de euro.

Motoractive IFN SA a fost înfiintată în anul 1998, având ca activitate principală finantarea în leasing doar a autovehiculelor. Ulterior, compania si-a diversificat produsele pentru a oferi clientilor săi solutii valoroase pe pietele comerciale, industriale si de retail.

După doar cinci ani de activitate, în 2004, Motoractive a devenit cea mai mare companie independentă de leasing din România. În 2006, Motoractive si încă alte două companii specializate în servicii financiare - Ralfi IFN SA (companie care oferă credite de consum) si Domenia Credit IFN SA – au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

La sfârsitul anului 2010, actionarul majoritar al Motoractive IFN SA a devenit Garanti Turcia, cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificări a actionariatului, Motoractive a fost inclusă în Grupul financiar bancar Garanti, continuându-si activitatea sub brandul Garanti Leasing.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//