• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Cadouri de 1 martie, cadouri de 8 martie - cosuri cadou de la Fabulous Baskets

Cadouri de 1 martie, cadouri de 8 martie - cosuri cadou de la Fabulous Baskets

Pentru toti cei care sunt in cautarea cadoului perfect de 1 martie si 8 martie, Fabulous Baskets a lansat colectia de cosuri cadou cu flori. In luna martie, atat pe site-ul  Fabulous Baskets  cat si in magazinele Fairy Flowers, gasiti cadoul potrivit pentru persoanele dragi.

Cosurile cadou Fabulous Baskets pentru luna martie contin: aranjamente florale deosebite, realizate de echipa Fairy Flowers, vinuri de soi speciale pentru doamne, praline de ciocolata, dar si vouchere la saloane de infrumusetare. Fiecare cos din rachita Fabulous Baskets este impletit cu multa indemanare si pasiune de mesteri romani, folosind metode traditionale. Cosurile sunt disponibile in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori vii, potrivite pentru orice fel de ocazie.

Floraria Fairy Flowers imbina eleganta albului si magia culorilor pentru a oferi  aranjamentele potrivite, special realizate pentru cosurile Fabulous Baskets.

“Prin aranjamentele pe care le facem alegem sa exprimam fie discretie si puritate, fie opulenta si formalism, fie zambet inocent, fie sentimente puternice, fie emotii, fie lacrimi, fie necesitate. Indiferent de culoarea cosului cadou ales, culorile florilor vor fi mereu in echilibru. Ne-am castigat increderea clientilor prin promptitudine, atentie, seriozitate, profesionalism si originalitate”, spune Marilena Petrache Director General  Fairy Flowers.

Luna martie este cea mai importanta luna din an pentru doamne. Fabulous Baskets a lansat cosurile cadou speciale pentru doamne, pentru a veni in ajutorul tuturor celor care sunt in cautarea cadoului potrivit.  Florile delicate, ciocolata fina, vinul elegant, dar si rasfatul la un salon de infrumusetare, sunt doar cateva idei de cadou special pentru persoanele dragi. 

„Preocuparea majora a companiei a fost si ramane aceea de a oferi clientilor cosuri cadou deosebite, la preturi pe care piata sa le aprecieze ca fiind deosebit de competitive. De asemenea, cautam in permanenta furnizori cu produse speciale, pentru a putea realiza cosuri cadou unice, potrivite pentru orice fel de ocazii. Am realizat cosurile cadou pentru luna martie, pentru a venit in ajutorul clientilor. Stim cat de importanta este luna martie pentru doamne si stim cat de valoros este timpul clientilor nostri.” Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Comenzile se fac atat online, cat si telefonic. Cosurile cadou Fabulous Baskets se gasesc in luna martie pe site-ul www.fabulousbaskets.ro si in magazinele Fairy Flowers din Auchan Titan si Auchan City Crangasi.

Compania Fabulous Baskets produce si comercializeaza cosuri traditionale din rachita pe piata din România de peste 4 ani.

Cosurile Fabulous Baskets sunt deosebite, acestea sunt disponibile in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori vii impreuna cu huse speciale, din materiale alese cu grija, potrivite pentru orice fel de ocazie.Compania Fabulous Baskets produce atat cosuri traditionale din rachita cat si cosuri speciale: cosuri de bicicleta, cosuri de picnic, cosuri de copii, cosuri de rufe, cosuri decorative, toate acestea in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori.

Pentru evenimente speciale compania Fabulous Baskets produce cosuri cadou, ideale pentru a surprinde prietenii sau partenerii de afaceri, acestea contin produse traditionale de cea mai apreciata calitate, cu cele mai bune ingrediente si retete traditionale. Fiecare cos cadou este ambalat individual si este transportat la adresa specificata de client.

Fabulous Baskets produce si cosuri din rachita personalizate, in functie de cererea clientului. Clientul isi alege modelul, dimensiunea si culoarea si echipa Fabulous Baskets realizeaza cosul solicitat.

Echipa Fabulous Baskets are un respect deosebit pentru lucrurile create de mana si oferite in dar, mai ales atunci cand acestea vin impreuna cu o incarcatura pretioasa de poveste si mestesug mostenit din strabuni.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//