• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Incearca Bonus Terapia - noii posesori de Bonus Card vor beneficia de 100 de lei bonus pentru a-i cheltui cum doresc

Incearca Bonus Terapia - noii posesori de Bonus Card vor beneficia de 100 de lei bonus pentru a-i cheltui cum doresc

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală, lansează campania „Încearcă Bonus Terapia”, prin care clientii care aplică pentru un card de credit Bonus Card primesc automat câte 100 de lei bonus pentru cumpărături, pentru a profita la maximum de beneficiile cardului de credit.

Campania, care se încheie pe 31 martie 2013, are ca obiectiv atragerea de noi posesori de Bonus Card si pune accentul pe pasiunea pentru cumpărături, oferind în acelasi timp solutia pentru a o întretine. În plus, această pasiune este răsplătită si cu un bonus suplimentar de 100 de lei, pentru ca experienta la cumpărături să fie completă.

Bonusul, care va fi disponibil odată cu activarea cardului, poate fi utilizat pentru cumpărături gratuite în reteaua celor 5.000 de magazine partenere Bonus Card, unde clientii pot alege să plătească si în rate fără dobândă, acumulând totodată si bonusul aferent pentru fiecare achizitie.

„Bonus Terapia este modul nostru de a ne răsfăta clientii si facem acest lucru prin sesiuni de cumpărături gratuite prin bonusul de 100 de lei, disponbil pe toate cardurile noi, în perioada campaniei. În acest fel, clientii pot simti imediat beneficiile «terapeutice» ale Bonus Card, fiind invitatii nostri la prima sesiune gratuită de cumpărături”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director la Garanti Bank.

Bonus Card este un produs unic în România si cel mai avantajos instrument de plată din piată, atât pentru posesorii de card, cât si pentru comercianti.

Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o achizitie, atât în tară, cât si peste hotare, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folositi ulterior pentru cumpărături gratuite în reteaua extinsă a magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în functie de nevoile personale.

Pentru a profita de cele mai bune oferte si conditii, posesorii de card pot accesa www.bonuscard.ro de unde vor afla care sunt cele mai noi campanii pregătite împreună cu magazinele partenere.

Bonus Card este prezent într-o retea diversificată de comercianti parteneri în toată tara, cu peste 5.000 de locatii, magazinele perfecte de „terapie” pentru toti clientii Bonus Card.

Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezentă pe piata din România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, extinzându-si de asemenea prezenta natională prin agentii si canale alternative de difuzare, ajungând la o retea de 78 de unităti, precum si la o retea extinsă de 240 de ATM-uri inteligente ce pot fi folosite de către oricine, nu doar de către clienti, pentru tranzactii cu si fără card. Garanti Bank inovează si prin ofertele unice atasate celui mai competitiv card de pe piată, Bonus Card.

Garanti Bank este detinută de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de-a doua bancă după active din Turcia.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//