• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Mega Image Concept Store Bucuresti - magazin Mega Image in zona Piata Gemeni

Mega Image Concept Store Bucuresti - magazin Mega Image in zona Piata Gemeni

Mega Image inaugurează magazinul cu numărul 197: Mega Image Piata Gemeni ce va fi primul Concept Store din cadrul retelei destinat food shopping-ului. Situat pe strada Vasile Lascăr 108-116, vis-a-vis de Piata Gemeni, magazinul are o suprafată de 1600m2  si parcare subterană cu o capacitate de 100 de locuri.

Mega Image Piata Gemeni face parte din noua generatie de magazine Mega Image al căror obiectiv este să ofere consumatorilor un confort crescut la cumpărături. Suprafata mare a magazinului, decorul modern si gama de produse disponibilă în magazin au rolul de a simplifica si îmbunătăti experienta la cumpărături.

“Mega Image face un nou pas în evolutia sa pe piata din România, introducând un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piata Gemeni. Acest Concept Store reprezintă un laborator pentru viitor în care vom testa împreună cu furnizorii nostri concepte noi. Le propunem bucurestenilor să încerce o nouă experientă la cumpărături si dorim să le trezim interesul si curiozitatea prin implementarea exemplară a celui mai atractiv punct de food shopping din Bucuresti ce are trei beneficii majore: calitate, varietate si experientă” a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Mega Image Piata Gemeni îsi propune să devină noua referintă în materie de cumpărături alimentare, noul magazin diferentiindu-se prin diversitatea si calitatea produselor selectate pentru clientii săi.

În magazin, clientii se vor putea bucura de o gamă largă de produse. Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale oferă rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe) si rosii marmande, cartofi vitellote, rosii kumato etc (în categoria de legume). La raionul carmangerie, măcelarii stau la dispozitia cumpărătorilor pentru transarea sau tocarea cărnii pe loc. Specialitătile includ steak mistret, steak cerb, vită, etc.

Gusturi Românesti, marcă proprie Mega Image, oferă o varietate de produse: de la mezeluri, lactate si brânzeturi până la zacuscă, dulceturi si miere. Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clientii săi, astfel încât acestia să se poată bucura de gustul incontestabil al produselor specifice românesti. Gama cuprinde produse cu specific românesc realizate numai în colaborare cu producători locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecărei zone.

Raionul de peste si sushi oferă produse proaspete zilnic. Brânzeturile si mezelurile internationale reprezintă raionul destinat gurmanzilor îndragostiti de cele mai reputate specialităti din Franta si Italia. În categoria “mirodenii”, noi tipuri de condimente completează varietatea disponibilă în magazinele Mega Image. Raionul “produse de bază speciale” oferă paste artizanale Morelli, produse sub marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura. Sectiunea de diete speciale are în ofertă produse din gama Michel Montgnac, Nutrisslim, mixuri de seminte Solaris si multe altele.

Zona de dulciuri si cafea oferă o sortimentatie specială de produse. Selectiile de bere premium si vinuri internationale le oferă cunoscătorilor produse din tări precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franta, care îi vor impresiona până si pe cei mai pretentiosi dintre connaisseuri. Cosmetice BIO, produse de artizanat, precum si produse internationale apreciate din Japonia, Franta, Italia, Grecia, India, China, Thailanda si Mexic vor completa oferta. Concept Store-ul Mega Image reuneste în aceeasi locatie si o serie de parteneri recunoscuti pentru calitatea produselor precum: FRU FRU, La Strada (înghetată), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutărie frantuzească), Livada cu ceai (ceai si cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) si Chocolat (biscuiti si macarons).


Pentru deschiderea magazinului au fost pregătite multe surprize clientilor, printre care si o tombolă ce se va desfăsura în perioada 31 ianuarie – 28 februarie 2013, pentru cumpărături de minim 40 de lei. În cadrul acesteia, fiecare client primeste un talon răzuibil având posibilitatea de a câstiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorti, o excursie exotică sau o masină Infiniti FX.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din România cu o retea ce cuprinde 197 de magazine în Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Târgoviste si alte orase, sub mărcile Mega Image (136) si Shop&Go (61).

Parte din Delhaize Group, Mega Image îsi propune să ofere, în fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hrănitoare, sănătoase si sigure, la preturi accesibile.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//