• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox Romania si Novensys - primul parteneriat strategic din 2013 in cadrul Xerox High Tech Alliance

Xerox Romania si Novensys - primul parteneriat strategic din 2013 in cadrul Xerox High Tech Alliance

In cadrul programului High Tech Alliance, Xerox Romania a incheiat un nou parteneriat strategic, cu Novensys, unul dintre principalii furnizori de solutii IT din tara. Prin acest parteneriat, Xerox va oferi clientilor finali, prin intermediul Novensys, echipamente si solutii IT personalizate, acoperind toate activitatile de management al documentelor si al proceselor de business. 

Novensys furnizeaza solutii informatice si produse software si hardware performante pentru companii din diferite sectoare de piata. Impreuna cu Novensys, solutiile Xerox vor ajunge sa optimizeze afaceri din industrii precum retail, distributie, transport&logistica, productie, servicii profesionale, utilitati, automotive si servicii medicale.

„Novensys este primul partener strategic de anul acesta, in programul Xerox High Tech Alliance," afirma Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox Romania. "Impreuna, ne propunem sa fim cat mai aproape de clientii finali, ajutandu-i sa-si optimizeze business-urile, sa-si eficientizeze activitatile cu documentele si sa-si controleze costurile, cu cele mai bune solutii IT personalizate, sustinute de tehnologii Xerox performante". 

“Parteneriatul cu Xerox High Tech Alliance este inca o dovada ca dorim sa oferim clientilor nostri acces la servicii inovative”, spune Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys. “Prin el vom putea oferi clientilor nostri solutii complexe de management al documentelor si al proceselor de business la cele mai inalte standarde de calitate.”

Prin programul High Tech Alliance, Xerox isi propune sa vina in ajutorul clientilor finali, oferind atat integratorilor, cat si producatorilor din industria IT&C expertiza si solutii Xerox complexe de management al documentelor si al proceselor de business, pentru ca acestia sa le includa, la randul lor, in oferta proprie catre clienti.

In cadrul acestui program, clientii finali vor beneficia de un audit, efectuat de specialistii companiei cu ajutorul Office Document Assessment (ODA), o analiza consultativa in detaliu, folosind metodologiile si tehnologiile de varf Lean Six Sigma. Apoi, pe baza datelor obtinute, se va construi o solutie specifica. Aceasta poate sa aduca reduceri de costuri de pana la 30%.

Printre partenerii inscrisi pana acum in programul Xerox High Tech Alliance se afla: Asesoft International, parte a grupului Asesoft, unul dintre liderii in domeniul solutiilor si serviciilor IT, Asseco Romania, parte a Asseco SEE, cel mai mare operator din Europa de Sud-Est si Q'net International, unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii IT din tara.

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de peste 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Novensys este de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Novensys detine un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. In plus, ofera solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.

In acest timp, Novensys a dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO. Raspunde cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O’Neil.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//