• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

BenQ aduce distractia mai aproape cu GH650, camera foto bridge cu zoom optic de 26x

BenQ aduce distractia mai aproape cu GH650, camera foto bridge cu zoom optic de 26x

BenQ, companie inovatoare în zona de lifestyle digital, lansează pe piata românească camera foto bridge GH650 cu zoom optic puternic de 26x, efect de imagini în oglindă, filmare HD, filtru MagiQ pentru fotografii spectaculoase si diverse functii creative de fotografiere.

Cu GH650 imaginile surprinse contin  detalii imposibil de surprins cu ochiul liber. Zoom-ul optic de 26x dă fotografului posibilitatea de a face fotografii superbe chiar si de la mare distantă, punând astfel în valoare senzorul CCD de 16 Megapixeli. Ecranul LCD mare, de 3" (7,6 cm) si rezolutie de 460.000 pixeli permite vizualizarea în conditii foarte bune a cadrelor, în timp ce obiectivul cu deshidere mică f/22.3, permite o profunzime de câmp clară, făcând astfel ca toate obiectele din cadru să poată fi vizibile. Noua cameră foto BenQ oferă deasemenea posibilitatea de a realiza fotografii Macro clare, obiectelor aflate la o distantă de doar 1 cm.

BenQ G650 poate realiza imagini deosebite cu efect în oglindă. Utilizatorul fotografiază jumătate de imagine, verticală sau orizontală, iar functia creativă oglindeste cadrul acoperind si cealaltă jumătate.

Filtrul MagiQ inclus în aparatul foto BenQ crează o imagine intensă si spectaculoasă prin mărirea contrastului si saturatia culorilor, totul cu o singură apăsare a butonului declansator. Cu MagiQ filter fiecare fotografie este una deosebită.

Modul panoramic ghidează utilizatorul, oferindu-i posibilitatea de a realiza capturi orizontale sau verticale într-un unghi variabil de 120, 180 sau chiar chiar 360 de grade.

Filmarea videoclipurilor în format high-definition 720p la 30fps permite surprinderea unei miscări fluide, fără compromisuri. Cu acces direct la filmare prin buton dedicat. Zoom-ul optic poate fi folosit în timpul filmării pentru a captura toate detaliile ipostazelor dinamice, care nu pot fi surprinse într-o ipostază statică. Editarea fisierelor este la rândul său mult mai facilă, utilizatorul având posibilitatea de a opri si reporni înregistrarea ori de câte ori doreste fără a creea un nou fisier.

Rotita dial mode permite selectarea rapidă a a expunerii si setarea modului de fotografiere, printr-o singură rotire a acestuia,  cu acces direct la modurile P/Tv/Av/M, Panoramic, Speed Burst, Advance Scene Detection si Manual Scene.

Pentru exprimarea creativitătii, BenQ integrează functiile ,Auto Potrait, Love Portrait, HDR, LOMO, Fisheye effect ,Toy mode, Color Filters Effect, etc.

Noua cameră foto BenQ GH650 este disponibilă pe piata locală din luna ianuarie, la distribuitorii locali: Darer, IT Direct, MGT si Network One Distribution, la un pret recomandat de raft de 649 RON.

Corporatia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicatiile mobile, tehnologia de afisare a imaginii si tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, usurintă în utilizare si tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare si periferice (mausuri si tastaturi).

Grupul BenQ este format în prezent din 16 companii care operează independent folosind resurse comune si împărtăsind aceleasi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, BenQ Materials, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în productia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation si Wellypower Co., Ltd.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//