• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Wizrom a incheiat un an 2012 cu cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Wizrom a incheiat un an 2012 cu cea mai mare crestere din ultimii trei ani

2012 a adus grupului de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary si filialele externe), unul dintre principalii furnizori de ERP din România, cea mai mare crestere a cifrei de afaceri de ultimii trei ani si anume 8%, la valoarea netă de 6,65 milioane euro.

Tot anul trecut a fost generat si cel mai mare număr de noi clienti – 261, echivalent cu o crestere de 7,36%, care au ridicat numărul total de clienti ai Wizrom la 3.546, cu o bază instalată de peste 32.000 de licente.

“Si anul trecut am demonstrat că Wizrom este o companie solidă si capabilă să aibă un parcurs pozitiv indiferent de fluctuatiile mediului economic, datorită schimbărilor operate atât în structură cât si la nivel de model de business. Am oferit clientilor posibilitatea de a implementa solutiile noastre pe baza SaaS, oferind un ROI rapid si excelent, am lansat solutii inovatoare si puternice, am încheiat parteneriate cu producători de software consacrati”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Principalii vectori de crestere din 2012 au fost cresterea retelei de parteneri ai companiei, verticalizarea solutiei WizPro ERP pe noi nise precum agricultură, constructii si transporturi, precum si ca efect al cresterii continue a fortei de vânzări în cursul anului trecut. De asemenea, compania a înregistrat succese cu solutiile de BI, CRM, SFA, si logistică. Verticala de servicii a înregistrat cea mai mare crestere anul trecut, urmată de verticalele productie si distributie.

Wizrom estimează si pentru 2013 o evolutie pozitivă ce va veni în principal datorită cresterii interesului mediului de afaceri fată de optimizarea  costurilor operationale cu ajutorul instrumentelor software – vorbim de aplicatiile de optimizare gen Supply Chain Management (SCM, care includ Demand Planning, Warehouse Management si Distribution Management), utile inclusiv în perspectiva introducerii trasabilitătii în industria alimentară, respectiv în urma procesului de înlocuire a vechilor aplicatii ERP cu unele noi, mai bune, mai puternice, la costuri totale de detinere mai bune.

Structura veniturilor Wizrom Software este următoarea: 31% din venituri au provenit din licente vândute, 34% din mentenantă, 35% din alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele). Grupul de firme Wizrom avea la sfârsitul anului trecut un număr de 160 de angajati, cu 15% mai mult decât la finele lui 2011.

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând solutii ERP, de eficientizare operatională (trafic si logistică), BI, CRM si multe altele. Cu un total de 3.546 de clienti activi si 32.000 de licente instalate la finele anului 2012, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la solutii relativ simple pentru IMM-uri, până la solutii specializate pentru organizatii medii si mari ce activează în diferite verticale de piată precum vânzări engros si distributie, retail, productie, servicii, bănci, asigurări si auto.
Wizrom este un integrator de produse internationale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultantă si expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software si-a consolidat în ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali în Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//