• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

LLP Dynamics - suportul complet pentru noile modificări legislative dedicate TVA

LLP Dynamics - suportul complet pentru noile modificări legislative dedicate TVA

LLP Dynamics Romania, una dintre cele mai importante companii de consultantă din Europa Centrală si de Est,  oferă, începând cu 1 ianuarie a.c., facilităti complete pentru noile prevederi legislative dedicate plătii TVA.

Prezentă de peste 15 ani pe piata locală, compania are  în portofoliu primele localizări al solutiilor ERP (Enterprise Resource Planning) de la Microsoft. LLP Dynamics a realizat mai întâi prima localizare a solutiei Microsoft Dynamics NAV (solutia ERP dedicată întreprinderilor mici si mijlocii), ulterior localizând si Microsoft Dynamics AX (ERP-ul Microsoft dedicat companilor medii si mari).

“Prin experienta pe care am acumulat-o  pentru Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics AX, am reusit întodeauna să fim primul partener Microsoft Romania care să adapteze sistemele ERP la mediul economic si legislativ extrem de dinamic din Romania.” a declarat  Mihai Madussi, Services Director - LLP Dynamics.

Facilitatea de plată a TVA la încasare a fost introdusă de Guvernul României pentru a sprijini IMM-urile. Reglementarea este adresată IMM-urilor cu o cifră de afaceri de sub 500.000 EURO, pentru companiile cu o cifră de afaceri mai mare  aplicându-se vechile reglementări. Noua reglementare produce modificări importante în sistemele informatice, prin schimbări de ordin contabil si prin divizarea categoriilor de plătitori de TVA.

“Din punct de vedere al standardului Microsoft Dynamics NAV, solutia are toate facilitătile specifice TVA-ului neexigibil si exigibilitatea acestuia la încasare. Sunt facilităti care au fost disponibile în mod standard în acest produs. Au fost necesare parametrizari noi si proceduri noi de introducere a documentelor, pe care le-am personalizat pentru fiecare client.” a declarat Lidia Diaconu, Consulting Manager – LLP Dynamics.

„Atât în cazul Microsoft Dynamics NAV, cât si în cazul Microsoft Dynamics AX singurele dezvoltări necesare au fost dedicate reglementărilor legislative specifice, cum ar fi exigibilitatea automată a TVA-ului la 90 de zile la facturare si formele modificate ale jurnalelor de TVA. În acest caz, au fost necesare dezvoltări si adaptări ale solutiei.” a completat Lidia Diaconu.

Dorim în continuare să dezvoltăm functionlităti de validare si actualizare automată a informatiilor din bazele de date pe care ANAF le va pune la dispozitia aplicatiilor informatice pentru a optimiza procesele introducere a datelor si a asigura un grad sporit de corectitidine a înregistrărilor contabile.

„Important de subliniat este că noile facilităti impuse de noile reglementări legislative specifice TVA-ului exigibil au fost disponibile gratuit pentru toti clientii care dispuneau de serviciul de mentenantă activ.” a concluzionat Mihai Madussi.

LLP Dynamics Romania a realizat peste 300 de implementări de succes ale solutiilor Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics AX. Printre clientii importanti se numără: Eni/AGIP Romania, Stihl, Flanco International, Scania, Schmitz Cargobull, Rebu, Lindab si multe altele. 

LLP Dynamics este parte a grupului LLP. LLP Group furnizează servicii de consultantă si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de această regiune. Anul acesta LLP Group a împlinit 20 de ani, iar filiala din România 15 ani de activitate pe piata autohtonă.

LLP Dynamics este specializat în implementarea de solutii software de business ERP – Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics AX - pentru companii multinationale si locale. Cu o vastă experientă de peste 240 de implementări de Microsoft Dynamics NAV si peste 60 de implementări Microsoft Dynamics AX, LLP Dynamics este unul din cei mai experimentati parteneri Microsoft Dynamics din regiune.

Abordarea LLP Dynamics combină aptitudinile de consultant si management al proiectelor cu produse software internationale si dezvoltarea de software pentru a furniza solutii avansate din punct de vedere tehnologic.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//