• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

ESET lanseaza ESET NOD32 Antivirus 6 si ESET Smart Security 6 cu functie Anti-Theft, modul dedicat Anti-Phishing si ESET Social Media Scanner

ESET lanseaza ESET NOD32 Antivirus 6 si ESET Smart Security 6 cu functie Anti-Theft, modul dedicat Anti-Phishing si ESET Social Media Scanner

ESET, liderul în protectia proactivă digitală – ce dezvoltă tehnologii multiplu premiate de mai bine de 25 ani, anuntă lansarea produselor sale blazon: ESET Smart Security 6 si ESET NOD32 Antivirus 6. ESET Smart Security 6 reprezintă o solutie de securitate all-in-one, în vreme ce ESET NOD32 Antivirus 6 este o solutie antivirus puternică si rapidă.

Noua generatie asigură o detectie superioară a infiltrărilor, stergere îmbunătătită si scanare mai rapidă datorită noului motor de scanare actualizat. Clientii au apreciat tehnologia ESET în ultimii 25 de ani în special datorită detectiei rapide si sigure, iar acestea sunt caracteristici definitorii in continuare. În plus, aplicatia ESET Social Media Scanner este oferită standard cu ESET Smart Security 6 precum si cu ESET NOD32 Antivirus 6, protejând împotriva amenintărilor de pe Facebook.
 
“Departamentul de dezvoltare ESET a depus un efort intens pentru a reproiecta întregul motor de scanare, care este nucleul central al tuturor produselor ESET. Acum, datorită procesării mai rapide pe care o oferă acest motor, scanarea în sine este mai eficientă. Aceste produse încorporează o nouă generatie, a treia, a tehnologiilor ESET  ThreatSense, precum si ThreatSense.Net Advanced Heuristics cu LiveGrid”, spune Pavel Luka, ESET Chief Technology Officer.

O altă parte importantă din sfera noutătilor tehnologice oferite este stergerea malware îmbunătătită. Foarte multă atentie a fost dedicată adresării unor familii malware foarte dificil de eliminat, rezultând un modul de stergere complet restructurat, mai eficient în eliminarea continutului malware, progres  confirmat de către laboratoarele independente de testare AV-Comparatives.

“Scorul de 86 puncte obtinut de ESET în testul pentru înlăturarea continutului malware, din cadrul ultimei evaluări AV-Comparatives, plasează solutiile ESET V6 (versiunea 2013) printre produsele de top în privinta înlăturării codului malitios. Această îmbunătătire si ratele crescute de detectie evidentiază angajamentul continuu luat de ESET pentru cerrcetare si dezvoltare”, spune Andreas Clementi, presedinte AV-Comparatives.

ESET Social Media Scanner protejează utilizatorii retelelor sociale în fata continutului malitios, inclusiv în cadrul profilului, peretelui cu postări, mesajelor private sau fluxului de stiri, chiar si atunci când utilizatorul nu este conectat. Dacă o infectie este descoperită, o notificare soseste prin email, astfel încat se pot lua actiuni imediate. Aplicatia protejează de asemenea prietenii utilizatorului în fata link-urilor malitioase, verificând peretele acestora. Pentru mai multe detalii legate de scanerul media vă rugăm să accesati http://www.eset.com/social-media-scanner.

Functia Anti-Theft ajută la localizarea laptopurilor pierdute si face posibilă monitorizarea activitătii de pe dispozitivele pierdute sau furate, în vreme ce introducerea unui modul Anti-Phishing dedicat oferă protectie complexă împotriva furtului de identitate digitală.

Potrivit studiului global Online Security Brand Tracker Survey, protectia împotriva site-urilor concepute pentru tentative de phishing este cea mai apreciată functie suplimentară de securitate de către utilizatorii de computere, la nivel global 68% din acestia considerând-o o functie importantă, în vreme ce protectia împotriva furtului de date este considerată a treia facilitate, în ordine importantei, pe care trebuie să o ofere un produs antivirus.

În cel mai recent test efectuat de către AV-Comparatives, ESET Smart Security 6 a fost evaluat drept unul din cele mai eficiente produse, blocând aproape 94% din amenintări. Modulul dedicat Anti-Phishing inclus în solutiile ESET versiunea 6 are acces la o bază extinsă de date, în care site-urile de acest tip sunt adăugate, precum si la baza de date care le contine pe cele raportate continuu de către utilizatorii ESET, via http://phishing.eset.com. Functia Anti-Theft a fost apreciată si ea în majoritatea cazurilor, 546 milioane de respondenti considerând că este o  facilitate suplimentară foarte utilă pentru stergerea sau blocarea datelor stocate în cazul în care notebook-ul este furat sau pierdut, precum si pentru localizarea dispozitivului în astfel de circumstante.

Studiul confirmă că majoritatea utilizatorilor, aproape 80% la nivel global, au nevoie să îsi protejeze datele si dispozitivele portabile pe traseu, pentru că îsi utilizează frecvent notebook-urile pentru a se conecta la internet.

“Noi, cei din echipa ESET, nu dorim să cerem bani în plus clientilor nostrii pentru ceea ce considerăm a fi o parte integrantă a unui concept complex de securitate personală. Suntem printre primii producători care, în loc să îl ofere ca o aplicatie de sine stătătoare, am adăugat în produs noul modul antifurt fără nici un extra cost” declară Ignacio Sbampato, ESET Chief Sales and Executive Officer.

Ambele produse din versiunea 6 au primit certificarea Windows 8 si afisează logo-ul “Windows 8 Compatible”.

Fondată ?n 1992, compania ESET este un furnizor global de solutii de securitate pentru consumatori finali si companii. Compania este un pionier si continuă să conducă în industria detectiei proactive de amenintari informatice. ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de distinctii  Virus Bulletin "VB100 Awards," fără să rateze vreodată detectia unui singur virus sau vierme informatic, chiar de la începutul efectuării acestor teste în 1998. Compania ESET a fost nominalizată ca una dintre cele mai inovatoare companii din Europa în cadrul HSBC European Business Awards 2011 si detine numeroase distinctii din partea AV-Comparatives, AV Test si alte organizatii. ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security si ESET Cybersecurity pentru Mac sunt utilizate de milioane de utilizatori globali si sunt printre cele mai recomandate solutii de securitate din lume.

Compania are sediul central in Bratislava (Slovacia), cu centre de distributie regionale in San Diego (U.S.), Buenos Aires (Argentina), si Singapore si birouri in Sao Paulo (Brazilia) si Praga (Republica Ceha). ESET are centre de cercetare ?n Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praga, Košice (Slovacia), Cracovia (Polonia), Montreal (Canada), Moscova (Rusia) si o retea extinsă de parteneri în 180 de tări.

În Romania, distribuitorul exclusiv al solutiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group, a cărei retea de parteneri distribuie solutiile ESET la nivel national. Axel Soft IT Group asigură pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptamana, în limba română, fără costuri.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//