• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Verbatim lanseaza unitatea portabila de hard disk GT cu interfata 3.0 si 1TB capacitate de stocare

Verbatim lanseaza unitatea portabila de hard disk GT cu interfata 3.0 si 1TB capacitate de stocare

Cea mai nouă unitate hard disk GT de la Verbatim a primit un boost de până la 1TB capacitate şi conectivitate USB 3.0 – ce permite rate de transfer de până la 10 ori mai rapide.
   
Disponibil în variante de culoare roşu şi albastru, hard disk-ul neted este trasat cu faimoasele dungi de curse ce au acoperit maşinile de curse legendare pe circuite mondiale şi oferă utilizatorilor un partener deosebit pentru stocarea de date. Pe panoul din spate al hard disk-ului exista chiar şi lumini similare stopurilor de maşini sport.

Incă o imbunătăţire este includerea unui sistem de protecţie/scriere pentru a preveni ştergerea accdidentală a datelor, ce acţionează într-un mod similar protecţiei de pe cardurile de memorie SD.
 
Unitatea preformată FAT-32 poate fi utilizată atât pentru Mac cât şi pentru PC. Este încărcata cu software Nero BackItUp Essentials ce permite utilizatorilor de PC backup de date şi funcţii de restaurare, capacitatea de a programa backup automat în funcţie de data/timp şi o opţiune backup criptată cu parolă.
 
Software-ul de economisire energie Green Button de la Verbatim reduce consumul de energie şi extinde durata de viaţă a unităţii prin plasarea automată a acesteia în starea sleep oricând doreşte utilizatorul. Există trei opţiuni ‘Sleep Settings’. Modul suspend poate fi setat să acţioneze după 10 minute de utilizare sau la intervale de 10 până la 120 minute. Unitatea mai poate fi suspendată imediat prin dublu click pe iconiţa Green Button de pe desktop, în mod alternativ hard disk-ul putând fi setat pe ‘Never suspend the disk’.
 
Unitatea de hard disk, ale cărei dimenisuni măsoară  195x121x33mm, mai poate fi utilizată pentru înregistrarea USB ce permite utilizatorilor să înregistreze programele pe un dispozitiv extern conectat direct la TV prin USB şi în acelaşi timp să pună pauză live. Prin înregistrarea USB, un hard disk devine recorder-ul HDD/DVD sau chiar recorder-ul video VHS.

In prezent multe televizoare sunt echipate cu unul sau mai multe porturi USB. Ne-am obişnuit cu redarea filmelor şi imaginilor de pe stick-ul sau hard disk-ul USB la TV. Acum o caracteristică USB a fost adaugată televizoarelor – Inregistrarea USB. Dacă aţi achizitionat recent un televizor nou, sunt şanse ca acesta să detina functia de înregistrare pe USB, mai ales dacă aţi cumpărat un televizor high end sau mainstream. Inregistrarea USB vă permite să înregistraţi programele pe un dispozitiv extern de stocare conectat în mod direct la TV printr-un cablu USB. Unitatea externă de hard disk practic actionează ca un video recorder. Poate fi utilizată si pentru a pune pauză transmisiilor TV difuzate live. Prin înregistrarea USB, hard disk-ul extern înlocuieşte recorder-ul HDD/DVD sau chiar recorder-ul video VHS.
 
Noua unitate de hard disk portabilă “GT” de la Verbatim este disponibilă pentru cumpărare în Europa începând din Decembrie. Unitatea oferă si un cablu 3.0 complementar.


Din 1969, Verbatim a modelat dezvoltarea tehnologiei de stocare a datelor – de la Dischete Floppy şi medii de stocare Magneto-Optice, formate CD şi DVD până la ultimele medii High Definition Blu-ray. Mai mult decât atât Verbatim oferă produse de înaltă calitate în domeniul drive-urilor USB portabile, carduri de memorie flash, SSD şi harduri externe precum şi o gamă largă de accesorii pentru computere. Verbatim este un subsidiar al Mitsubishi Chemical Group şi beneficiază de un departament de cercetare şi dezvoltare remarcabil. Cu ajutorul acestor inovaţii Verbatim a jucat un rol important în modelarea pieţei de medii de stocare.  Un control strict al calităţii în timpul proceselor de producţie asigură o înaltă calitate a produselor companiei noastre şi în acelaşi timp un avantaj asupra competiţiei aşa cum o dovedesc numeroasele teste comparative câştigate. Compania este liderul european pe piaţa de medii optice de stocare.

Din 2010 Verbatim a dezvoltat şi comercializat produse de iluminare eficientă LED/OLED pentru aplicaţii business şi consumatori, având la bază tehnologiile asigurate de Mitsubish Chemical Corporation.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//