• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Competitia Eye in the Sky - TeamNet a atras 60 de proiecte de cercetare academica

Competitia Eye in the Sky - TeamNet a atras 60 de proiecte de cercetare academica

Competitia Eye in the Sky, derulată la nivel national de integratorul de solutii IT&C TeamNet International, a stârnit un interes ridicat în rândul studentilor, masteranzilor şi doctoranzilor din România. Astfel, în concurs au fost înscrise 60 de proiecte de cercetare, vizând domenii variate, din principalele oraşe ale tării.

În cadrul Eye in the Sky, participantii pot beneficia de tehnologia UAV (Unmanned Aerial Vehicle) pentru a realiza o cercetare pe care o pot integra în lucrarea lor de diplomă. Tehnologia UAV constă într-un avion de dimensiuni mici, fără pilot, dotat cu senzori speciali care pot culege din zbor date care pot fi aplicate în domenii variate de interes. Şapte dintre cele 60 de proiecte înscrise în competitie vor fi selectate pentru a fi puse în practică prin intermediul tehnologiei puse la dispozitie de TeamNet, iar autorii celor mai bune trei lucrări de cercetare vor fi recompensati cu câte o vacantă de tip city break într-o capitală europeană.

„Proiectele înscrise în cadrul Eye in the Sky îşi propun utilizarea tehnologiei UAV în cercetări foarte diverse, de la analiza potentialului turistic din zone nevalorificate, la studierea unor areale forestiere, a unor culturi cerealiere sau la proiecte în domeniul energiei. Avem inclusiv aplicatii în domenii precum Arte vizuale sau Jurnalism”, a declarat Bogdan Nedelcu, Solutions Manager şi unul dintre fondatorii TeamNet International. „Numărul de proiecte înscrise în competitie şi, mai ales, temele acestor cercetări sunt încă o dovadă că România este o tară plină de tineri talentati, cu idei originale şi cu initiativă, care au nevoie, însă, să fie încurajati în demersurile lor”, a continuat acesta.

Bucureşti conduce în topul oraşelor cu cele mai multe proiecte înscrise, urmat de Iaşi, Braşov, Timişoara, Cluj-Napoca, Bacău, Suceava şi Constanta. Participantii concurează fie individual, fie în echipe de câte maximum cinci membri, cei mai multi dintre ei provenind de la specializările Geografie, Agricultură, Silvicultură şi Urbanistică.

Competitia Eye in the Sky face parte din programul Think ‘n’ Do dezvoltat de TeamNet. Un alt proiect academic din cadrul Think ‘n’ Do este Sky Senzor, care constă în dezvoltarea de aplicatii hardware şi software pe baza imaginilor video obtinute cu ajutorul senzorilor instalati pe avioanele de tip UAV. Autonomous UAVs vizează realizarea unei platforme de management pentru UAV-uri care să permită executarea unor misiuni de către un avion sau un grup de avioane cu caracter autonom. Opinion Mining & Big Data abordează teme legate de analiza volumelor mari de date şi a textelor generate în zilele noastre.

„Prin intermediul programelor de acest tip, ne propunem să ne consolidăm colaborarea cu mediul academic, care reprezintă o prioritate pentru TeamNet. Mediul academic este cel care formează specialiştii de care piata de IT, pe care activăm şi noi, are nevoie şi, de aceea, ne-am asumat responsabilitatea de a-i sprijini în acest proces”, a adaugat Bogdan Nedelcu.
Pe lângă aceste programe de cercetare academică, TeamNet are unul din cele mai mari programe de internship din tară, astfel că, pe parcursul anului trecut, 54 de persoane au beneficiat de internshipuri plătite în cadrul acestei companii.

Mai multe detalii găsiti pe website-ul http://thinkndo.teamnet.ro/ şi pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/ThinknDoTeamNet.

Din 2001, TeamNet International SA şi-a consolidat pozitia ca unul dintre cei mai importanti producători de solutii software integrate din România. Compania are sedii în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Bruxelles, Chişinău şi Belgrad şi o locatie parteneră în Ankara. TeamNet oferă servicii integrate complete, de la analiza, dezvoltarea şi implementarea de solutii software la cheie, la servicii complexe de comunicatii şi infrastructură hardware, pentru clienti nationali şi internationali. În prezent, grupul TeamNet are angajati peste 500 de specialişti. Cifra de afaceri a grupului TeamNet atingea 34 milioane EUR la sfârşitul anului 2011, înregistrând astfel al cincilea an de creşteri consecutive.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//