• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noii clienti Millennium Bank care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 500 de lei bonus

Noii clienti Millennium Bank care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 500 de lei bonus

Noii clienti persoane fizice ai Millennium Bank care îsi deschid un Cont de salariu până la finalul lunii martie 2013 primesc un bonus de până la 500 de lei. Campania promotională răsplăteste clientii noi care decid să-si încaseze salariul prin bancă, oferindu-le, încă de la deschiderea contului, un bonus a cărui valoare depinde de nivelul venitului.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking si pentru linia de Call Center dedicată, precum si zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca si două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci.

În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit atasat Contului de salariu returnează clientilor până la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumpărături la supermarketuri si benzinării din toată tara. Clientii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu si îl pot folosi oricum doresc.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru plătile în valoare de până la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permitând astfel clientilor să-si administreze venitul lunar si să-si plătească facturile într-un mod convenabil.

Noua ofertă promotională pentru Contul de salariu va fi disponibilă în toate sucursalele Millennium Bank până la 31 martie 2013. Regulamentul oficial al campaniei este publicat pe www.millenniumbank.ro.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a început activitatea pe piata românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucuresti si în opt orase din tară. Banca se adresează atât populatiei, cât si companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în septembrie 2012, active totale depăsind 89 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componentă a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unităti si aproximativ 21.500 de angajati.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punând la dispozitie clientilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atentie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea si inovatia sa.

De la înfiintare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referintă la nivel international în distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, România, Elvetia, Mozambic, Angola, Macao, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfăsoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//