• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Program TV Universal Channel - Filme premiate, in februarie 2013 la Universal Channel

Program TV Universal Channel - Filme premiate, in februarie 2013 la Universal Channel

Postul TV Universal Channel a anuntat pentru luna februarie 2013 o serie de filme premiate, care au avut succes la nivel international. Astfel, filmele de la ora 22:00 ar putea atrage multi privitori la Universal Channel.

Duminica, pierzi sau castigi - pe 7 februarie de la 22:00

Un antrenor de fotbal care îmbătrâneste se confruntă cu diverse probleme personale si profesionale, în timp ce încearcă să îsi mentină echipa unită. În distributie: al Pacino, Dennis Quaid si Cameron Diaz.

O iubire fara sfarsit - pe 8 februarie de la 22:00

Dr. Chris Nielsen are parte de o "viată de apoi" minunată, în rai. Dar după ce el a murit, sotia lui s-a sinucis si a ajuns în iad. Disperat, Chris decide acum să riste totul, chiar si eternitatea alături de Hades, doar în speranta că va reusi să fie din nou alături de femeia iubită. În distributie: robin Williams.

JOHN Q - pe 10 februarie de la 22:00

Când fiul lui are probleme cardiace grave, un tată nefericit descoperă că polita lui de asigurare nu acoperă si transplantul băiatului. Neavând alte optiuni pentru a-si salva copilul, John decide să ia ostatici pacientii unui spital arhiplin, până când medicii vor accepta să îl treacă pe listă si să facă interventia chirurgicală. În distributie: actorul premiat Denzel Washington.

Cacealmaua incornoratilor - pe 14 februarie de la 22:00

Ben Affleck si Charlize Theron joacă rolurile principale în acest thriller despre o schimbare de identitate. un fost hot de masini, revenit acum pe drumul cel bun, preia identitatea fostului său coleg de celulă ca să îi poată ”mosteni” prietena prin corespondentă, însă aranjamentul include din păcate si numerosii dusmani ai aceluiasi fost coleg.

Orasul politistilor - pe 15 februarie de la 22:00

Într-un orăsel din New Jersey unde multi politisti din New York trăiesc într-un ”paradis ocrotit”, departe de străzile periculoase ale marelui oras, un serif prea putin respectat găseste dovezi care arată că, de fapt, comunitatea e o simplă fatadă pentru coruptie masivă si legături cu Mafia. În distributie: Sylvester Stallone, si robert De Niro.

Un mafiot la Hollywood - pe 17 februarie de la 22:00

Un gangster ajunge la Hollywood ca să recupereze o datorie, dar când îsi descoperă un talent înnăscut pentru industria filmului, ajunge să se implice puternic si să se îndrăgostească atât de munca lui, cât si de o femeie. În distributie: Gene Hackman, Rene Russo, John Travolta si Danny DeVito.

Culoarea minciunii - premiera: pe 21 februarie de la 22:00

Un profesor căzut în dizgratie e obligat să se confrunte cu un secret socant după ce are o aventură cu o tânără misterioasă, bântuită de propriul trecut întunecat. În distributie: Anthony Hopkins si Nicole Kidman.

Ultimul mohican - pe 23 februarie de la 22:00

O aventură epică, proiectată pe fundalul războiului franco-indian din secolul 18. Ochi-de-soim, un mohican adoptat, si tatăl său, Chingachook, vor să le apere pe fiicele unui colonel britanic, care riscă să fie răpite de dusmani. Dar când grupul lor e atacat de tribul rival Huron, cei doi descoperă că sunt cu totii în pericol. În distributie: Daniel Day Lewis.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//