• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Billa Romania - un nou magazin in Cluj, numarul 71 din retea

Billa Romania - un nou magazin in Cluj, numarul 71 din retea

BILLA România îsi extinde reteaua de magazine si anuntă inaugurareaunei noi unităti,ce si-a deschis portile către public astăzi, pe data de 10 decembrie, la Cluj. Reteaua natională ajunge astfel la 71 de unităti, după ce începând cu luna noiembrie au mai fost deschise 4 noi magazine în Bucuresti, Constanta, Mangalia si Slatina.

Cel de-al treilea magazin BILLA deschis în judetul Cluj, se situează pe Calea Dorobantilor, nr.120 si are un spatiu de vânzare de 819 mp si peste 7800 de articole. Orarul de functionare al magazinului este de luni până duminică de la 7 la 22.

“Prin deschiderea magazinului din Cluj încheiem cu succes planurile de expansiune pentru 2012 si ne concentrăm pentru ca în 2013 să fim si mai aproape de clientii nostri. Cu 71 de unităti deschise în România până acum le-am oferit clientilor nostri posibilitatea de a se bucura de serviciile si produsele BILLA în cat mai multe locatii si, foarte important, cât mai aproape de fiecare dintre ei.”a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

BILLA le oferă clientilor o gamă variată de produse în cel mai nou magazin deschis în Cluj: fructe si legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificatie si patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate si semipreparate de la vitrina de Delicatese, alături de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum si multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi si până la articole cosmetice si de menaj.

Tot la BILLA, clientii pot beneficia si de mărcile proprii CLEVER, BILLA si MY, create special pentru nevoile de zi cu zi. CLEVER dispune de o gamă variată de produse de larg consum la preturi extrem de avantajoase. De asemenea, produsele marca BILLA sunt produse de calitate similară cu brand-urile consacrate, dar la preturi mult mai mici decât acestea, iar marca proprie MY cuprinde articole de ingrijire personală.

Clientii celui mai nou magazin BILLA din Cluj au parte de o promotie specială: pentru cumpărături de peste 50 de RON, ei vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 10-19 decembrie. Pe lângă aceasta, toti cei care vizitează noul magazin BILLA se vor bucura de o multime de promotii speciale la deschidere.

REWE International AG este liderul de piată în Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tară. La nivel international, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajati care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail si turism. În prezent, 323.000 de angajati lucrează în cadrul REWE Group în 13 tări europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf si operează retelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY si ADEG, precum si numeroase  branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piata de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub si PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia si în alte sapte tări din Europa Centrală si de Est: Bulgaria, Croatia, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia si Ucraina.

BILLA România: BILLA este prezentă pe piata din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din Bucuresti. În prezent, BILLA operează 71 de magazine în cele mai importante orase din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, preturile scăzute si varietatea produselor. Compania detine brandurile proprii Clever, MY si BILLA, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanti anagajatori din România si a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga tară.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//