• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Ymens Teamnet livreaza IMM-urilor solutii de business prin infrastructura IBM SmartCloud

Ymens Teamnet livreaza IMM-urilor solutii de business prin infrastructura IBM SmartCloud

Ymens Teamnet, compania românească de cloud, a anuntat că va folosi infrastructura IBM SmartCloud prin intermediul IBM Managed Data Center din Bucuresti pentru a oferi servicii companiilor mici si mijlocii (IMM-uri) la cele mai înalte standarde.

O platformă de tehnologie accesibilă, serviciile de cloud ale Ymens Teamnet au fost dezvoltate în functie de cerintele de business locale si oferă multiple functionalităti disponibile în mod traditional numai în cadrul marilor corporatii. Într-un efort de a construi oferta de servicii cloud pe baza unei infrastructuri IT robuste, Ymens a selectat Infrastructure-as-a-Service (IaaS) a IBM, care oferă disponibilitatea serviciului în orice moment, de oriunde, odată cu standarde premium de securitate de la Centrul de Date operat de IBM in România.

Prin selectarea serviciului IBM SmartCloud IaaS, Ymens va putea să ofere clientilor mici si mijlocii Software-as-a-Service (SaaS), asigurând disponibilitate la cerere si o calitate a serviciilor superioară. Serverele on-demand virtuale, de stocare si de resurse de back-up ale IBM vor permite Ymens să reducă timpul de livrare si să extindă rapid prezenta pe piata din România.

„Ymens Teamnet îsi propune să furnizeze cea mai inovativă tehnologie cloud pentru companiile mici si mijlocii din România”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet. „Datorită acestei colaborări putem oferi clientilor nostri accesul la o infrastructură dezvoltată la cele mai înalte standarde de securitate si performantă si aplicatii care pot fi accesate de oriunde si oricând. Suntem siguri că am găsit în IBM cel mai potrivit partener cu care Ymens Teamnet poate introduce si consolida tehnologia cloud pe piata din România.”

Solutia de cloud IBM va ajuta Ymens să prezică si să gestioneze mai eficient costul operatiunilor IT permitând companiei să implementeze usor modificări ce presupun investitii IT. Solutia va permite viitoare extinderi si optimizări, fără a afecta nucleul de business Ymens. Asigurarea continuitătii operatiunilor IT si a proceselor de business aferente va fi realizată atât prin adăugarea unui nivel de redundantă la nivelul sistemelor IT, cât si prin asigurarea unui mediu de operare stabil, sigur si eficient.

Din 2010, IBM România operează cel mai modern Centru de Date din sud-estul Europei. Având la bază aceste facilităti de stocare, compania este capabilă să ofere o infrastructură IT ce include servicii hardware cu capacităti de procesare performante, stocare la cerere, back-up pe hard-disk si bandă, virtualizare, sisteme de operare, servicii de securitate, monitorizare si management al acestei infrastructuri.

IBM a ajutat numerosi clienti să adopte modele de cloud si să gestioneze milioane de tranzactii cloud în fiecare zi. Prin intermediul serviciilor de cloud, IBM ajută clientii să regândească infrastructura IT si să reinventeze conceptul de business. IBM ajută clienti din domeniul bancar, comunicatii, asistentă medicală si organizatii guvernamentale pentru a construi propriile sisteme de cloud sau pentru a beneficia în sigurantă de servicii business si infrastructură cloud. IBM este unic în reunirea tehnologiilor cloud cheie, cunostinte avansate ale proceselor, un portofoliu larg de solutii cloud si o retea globală de centre de livrare.  Pentru informatii suplimentare despre ofertele de cloud ale IBM, vă rugăm accesati: www.ibm.com/smartcloud.

YMENS Teamnet este compania de cloud care oferă solutii pentru IMM-uri, adaptate cerintelor mediului de afaceri din România si dezvoltate în concordantă cu cadrul juridic si fiscal local. Această platformă de tehnologie cloud a fost dezvoltată în urma unei investitii de un milion de euro. Ymens oferă solutii personalizabile, compatibile si interconectate care contribuie la eficientizarea afacerii pentru peste 5.000 de utilizatori.

Cloud-ul este o infrastructură IT aflată într-un data center care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicatii dedicate companiilor. Solutiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicatii dedicate.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//